Bérkalkulátor

A diákmunka hirdetésben vagy megállapodásban szereplő bruttó órabért beírva megkapod, hogy szja levonást követően mennyi lesz a nettó fizetésed. A bérkalkulátor a 2024. január 1-től érvényes törvényi előírások szerint működik. Amíg nem múltál el 25 éves, havi bruttó 576.601 Ft jövedelemig szja-mentességre lehetsz jogosult, azaz nincs 15%-os szja levonás, a bruttó kereseted megegyezik azzal amit kézhez fogsz kapni.

Ft/óra
óra
Ft
Ft
Ft

Bankszámlanyitás

Ha még nincs bankszámlád nagyban megkönnyíted az életed, ha nyitsz egyet. Itt tudod összehasonlítani a bankok diákszámla kinálatát.

Mikorra várhatod a béred

Utalással minden hónap 10-ig megkapod a fizetésed. Fontos, hogy csak akkor örülhetsz neki, ha megkaptuk a bankszámlaszámod, az érvényes iskolalátogatási igazolásod eredeti példányát eljuttattad hozzánk vagy diákigazolványodat lefénymásoltuk.

Ha valami mégis hiányzik és fizetésed nincs a számládon, minden héten szerdán utaljuk a pótbéreket, persze ha addig pótoltad hiányosságokat. Készpénzes kifizetés minden hónap harmadik egész hetének csütörtökén van a központi irodánkban. Vidéki kifizetési időpontokról a helyi kollégáktól kapsz felvilágosítást.

Diákbérekről mindent

A minimálbérről, adózásról és utalásról további infókat itt találsz.