30 éve alapozzuk meg a diákok jövőjét

Rajtunk keresztül vállaltál diákmunkát? Ugye, tudod, hogy most téged is ünneplünk? Pukkanjon a pezsgő, hulljanak a konfettik: idén ünnepeljük a Mind-Diák Szövetkezet megalapításának 30. évfordulóját!

Egy kerek szám, ami sokkal többet jelent számunkra: 30 évnyi tapasztalatot, több ezer izgalmas együttműködést, folyamatosan bővülő csapatot és megannyi elindított karrierutat.

Ezért most nem csak csapatunkra koccintunk, hanem arra a több mint 100 ezer diákra is, akiket elindíthattunk az önállóság útján. 

De van a tarsolyunkban más kerek szám is: például a 9000 – évente ennyi diák vállal diákmunkát szövetkezetünkön keresztül országszerte. Összesen 80 munkatársunk várja országszerte azokat az ambiciózus fiatalokat, akik a tanulmányaik mellett értékes szakmai tapasztalatra és plusz jövedelemre szeretnének szert tenni. 

Az elmúlt 30 év alatt több ezer friss karrierútnak lehettünk a részesei, de ennél sokkal többet tanultunk egymástól és diákjainktól. Ilyen például a gyors reagálás és alkalmazkodás képessége, amely az egyik legfontosabb alappillérét jelenti a működésünknek. 

Mind a munkaerőpiaci trendekhez, mind a fiatalok igényeihez folyamatosan igazodunk, és ennek összehangolása jelenti az igazán nagy kihívást. De van valami, ami közös bennünk és a hozzánk jelentkező fiatalokban: hogy imádjuk a kihívásokat. – mondta Rack-Szabó Edina, a Mind-Diák Szövetkezet cégvezetője.

Köszönjük Mind-Diákjainknak, hogy páratlan tehetségük és szorgalmuk révén ma már több mint 2000 vállalat szavazott bizalmat nekünk, akikkel együttműködve tovább fejlődhetünk.

Mert mind diák, aki minket tett Mind-Diákká!