200 találat

Szűrőfeltételek
Finance Trainee - Talent Pool Position
Budapest XIII.2200Ft/óra

Finance Trainee - Talent Pool Position

Are you interested in Finance? If your answear is yes, apply to Sanofi right now! Be a part of Hungary’s largest pharmaceutical company and gain experience in an international work environment at the same time.

Sanofi Aventis
Jogi gyakornok
Budapest XIII.1704Ft/óra

Jogi gyakornok

Ha jogi területen képzeled el a karriered, és érdekel a jogtanácsosok munkája, akkor ez a gyakornoki munka jó kiindulás lesz. 

Borsodi Sörgyár Kft.
LDG Study Documentation Trainee
Budapest IX.2200Ft/óra

LDG Study Documentation Trainee

Are you interested in the pharmaceutical industry, or do you see your future in this sector? Do you have the time to work 15-20 hours a week and would you like to gain an insight into the day-to-day running of a pharmaceutical company? If you want to develop and become a valued member of a team, this student job is for you! 

MSD Pharma Hungary Kft.
Pénzügyi gyakornok
Répcelak1800Ft/óra

Pénzügyi gyakornok

Szeretnél irodai környezetben tapasztalatot szerezni? Jelentkezz pozíciónkra és végezz diákmunkát Magyarország egyik vezető cégénél!

LINDE GÁZ Magyarország Zrt.
Marketing gyakornok
Budapest XIII.1850Ft/óra

Marketing gyakornok

Ráérsz heti 10-20 órát és szívesen kipróbálnád magad marketing gyakornok munkakörben? Jól beszélsz angolul, rendelkezel grafikai ismeretekkel és szereted a kihívásokat? Akkor ezt a pozíciót Neked találták ki!

Online Média Zrt.
HR gyakornok
Gyál1900Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR, azon belül is a toborzás világa? Szeretnél tapasztalatot szerezni egy Európa-szerte elismert kiskereskedelmi vállalatnál? Ha a feltett kérdésekre igen választ adnál, jó helyen jársz, legyél Te Partnerünk legújabb HR gyakornoka! Jelentkezz és dolgozz Te is a Gyálon található raktárukban, ahol hozzájárulhatsz az üzletek eredményes működéséhez, ezáltal cégük sikeréhez is!

Blokkfotózó alkalmi diákmunka
Budapest V.1600Ft/óra

Blokkfotózó alkalmi diákmunka

Van egy kis szabadidőd és szívesen keresnél egy kis zsebpénzt? Jelentkezz hozzánk és dolgozz blokkfotózóként a Nielsen csapatában!

NielsenIQ
Termelési mérnök
Jászberény2000Ft/óra

Termelési mérnök

Vezetői ambícióval rendelkezel és érdekel a termelés világa? Szeretnél high-tech technológiákkal megismerkedni és termelési vezetővé válni? Akkor szerezz tapasztalatot egy nemzetközi technológia gyártási cégnél már a tanulmányaid alatt is!

Kontrolling gyakornok
Budapest XII.1800Ft/óra

Kontrolling gyakornok

Utolsó évedben jársz az egyetemen és ráérsz heti minimum 20 órában? Érdekel a kontrolling és vonz a nagyvállalati környezet? Akkor ez a gyakornoki diákmunka csak Rád vár!
Ground Transportation Systems Hungary Kft.
Recepciós
Budapest V.1750Ft/óra

Recepciós

Ha ráérsz heti minimum három nap 8.00 és 12.00 között és nyitott személyiséggel rendelkezel akkor ez a munka Neked való!

Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft.
Trading Settlements Intern
Budapest XIII.1704Ft/óra

Trading Settlements Intern

Would you like to work at a multinational company where environmental awareness plays an important role in the company culture? Are you interested in economics and would like to learn more about it in a practical way? If your answer is yes, then this opportunity is just for you!

BP BSC Kft.
HR gyakornok
Cegléd1704Ft/óra

HR gyakornok

Ha szeretnéd kipróbálni magad HR gyakornokként, akkor ez a Te helyed. Rugalmas beosztásban, legalább 3 hónapos időtartamra keresünk gyakornokot. Betekintést nyerhetsz a HR és munkaügyi folyamatok rejtelmeibe, hasznosíthatod és fejlesztheted az elméletben már megszerzett tudásodat.

Xylem Water Solutions Kft.
Oldalszám:1/17