Cégünk több diáknak kínál gyakorlati lehetőséget, mely teljeskörű ügyintézését a Minddiák végzi. Az együttműködésünk sikeres a kezdetektől fogva, ügyintézőik, irodavezetőjük mindenben segítséget nyújt, kérdéseinkre azonnal precíz tájékoztatást biztosítanak. Diákjaink mindig, probléma nélkül, pontosan megkapják fizetésüket, ami tovább növeli elégedettségi szintjüket, ezáltal cégünk további versenyelőnyt és presztízsemelkedést tudhat magáénak.

Farkas Adrienn
ERLA Technopro - Film & Event

A diákok a képzési feltételeket gyorsan és eredményesen teljesítették. Az áruházban, a pénztárban teljesítő diákok hatékonysági adatai megegyeztek, sőt sokszor túlteljesítették a saját állomány hatékonysági adatait. A diákok megjelenési gyakorisága az elvárás felett teljesült, azaz az áruházban kialakult egy stabil gárda, akikre biztosan lehetett számítani. A Mind-Diákot bátran, nyugodt szívvel ajánlom későbbi együttműködés céljából. 

Bada Pál
Tesco-Global Zrt
Senior Projekt Manager

Hosszú évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy mindkét vállalatrész alapos felkészültségről, magas színvonalú munkavégzésről és kompromisszumkészségről tett tanúbizonyságot együttműködésünk során. Mind a diák, mind a felnőtt foglalkoztatásban azonos szakmai precizitással, igényességgel és segítőkészséggel találkoztunk, ha új munkaerőigénnyel fordultunk hozzájuk. 

Számunkra külön szimpatikus volt azt tapasztalnunk, hogy az adott pozícióra történő toborzás alkalmával igyekeztek szem előtt tartani nemcsak a munkavállaló felé támasztott elvárásainkat, hanem törekedtek a legfelkészültebb, szakmailag leginkább kompetens jelölt megtalálására, még ha ezt többletfeladatot is jelentett a számukra. A diákfoglalkoztatás előnyeit is főképp a Mind-Diák Szövetkezettel való kapcsolatunk során ismertük meg, s ugyanazt a szervezési és kompromisszumképességet tapasztaltuk, amellyel a Humán Centrum Kft esetén is találkoztunk.

Pálfalvi Gabriella
Weinmayr CEC Kft
Személy és Pénzügyi vezető

Munkájukat mindig magas színvonalon látják el. A keresések során maximálisan rugalmasak mind hozzáállásukat, mind a toborzást illetően. Igényeinket és kéréseinket szem előtt tartva végzik munkájukat és találják meg  számunkra a megfelelő diák munkaerőt. A toborzási folyamatban rendszeresen tartják cégünkkel a kapcsolatot, annak érdekében, hogy mielőbb reagálni tudjanak az esetleges változásokra. Adminisztrációjuk mindig pontos, naprakész. Cégünk auditokban való felkészülésben együttműködőek, az adatszolgáltatásuk naprakész, pontos.

Az elmúlt időszak alatt számtalan alkalommal bizonyították, hogy megfelelnek a Nestlé Hungária Kft. által támasztott magas követelményeknek!

Gerencsér Nóra
Nestlé Hungária, Szerencs
HR vezető

A diákok nagyon jól dolgoztak, köszönjük a közvetítést :-) 

Bukovina Linda
Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.

Ma a folyamat tesztelés program keretében megnéztem, hogy a Tesco-ban vett 4 készülék közül az egyik aktiválása hogyan működik. Az új tulajdonos felhívta a 1270-et. Az online aktiválási IVR üzenet után elég gyorsan kapcsolták az ügyintézőt. Ő nagyon profi volt, teljes mértékben Vodafone way kompatibilis: gyors volt, egyszerű és bízott az ismeretlen ügyfélben. Időközben elmagyarázta, hogy külföldieknek is tudunk prepaid kártyát eladni. Az aktiválás után megtudtam, hogy a kolléga, aki profi módon dolgozott: miskolci egyetemista, aki kontraktorként dolgozik nálunk! Nagyon kiváló ez a színvonal! Gratulálok!

Beck György
Vodafone
Elnök Vezérigazgató

Az Önök által közvetített diákok rendkívül igényes, szép munkát végeztek nálunk. A kollektívába könnyen beilleszkedtek, aktív tagjaivá váltak az itt töltött idő alatt cégünknek. A rájuk bízott munkát precízen, pontosan ellátták, a munkaidejüket hasznos tevékenységgel töltötték ki. Nagyon meg voltunk velük elégedve! 

Polonkainé Valcsev Éva
NESTLÉ Hungária Kft. , Szerencs/Diósgyőr
HR munkatárs/HR office

Az együttműködéssel meg voltunk elégedve. A kifizetésekkel és a kommunikációval nem volt probléma, minden a korábban megbeszélteknek megfelelően zajlott. Pozitívan értékeljük azt is, hogy a projektünk jellemzőihez tudtuk alakítani a szerződéskötést.

Mészáros Gabriella
Tempus Közalapítvány
szakmai asszisztens

A Mind-Diák Szövetkezettel való kapcsolattartás flottul ment, minden kérdésünkre gyors és egyértelmű választ kaptunk. A közvetített diák minden igényünknek megfelelt, udvarias és proaktív hozzáállásával nagyban segítette a munkánkat. Biztos vagyok benne, hogy még lesz alkalmunk együtt dolgozni!

Stréhli Kitti
Sumi Agro Hungary Kft

Maradéktalanul elégedett vagyok a MindDiák Szövetkezettel, mindent gyorsan, időben és egyszerűen el tudtam intézni.

Székely Mária
Hay Group Kft.

Oldalszám:1/2