A Mind-Diák Szövetkezet esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan fiatal tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak munkát vállalni. Egyetemi állásbörzék alkalmával már az elmúlt évtizedben is rengeteg hallgatónak segítettünk karrier tanácsadásokon az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek ismertetésével.

Társadalmi felelősségvállalási programunk 

Önéletrajz készítéssel kapcsolatos ingyenes tanácsadást ajánlunk fel évente 100 olyan diáknak, akik úgy érzik, hogy a munkavállaláshoz vezető út első lépéseinél nehézségekbe ütköznek. Már a pályázat összeállításánál támogatjuk őket a siker érdekében. A résztvevőknek információs anyagot adunk át, hogy hol érdemes tájékozódni munkavállalási lehetőségekről, milyen csapdákat érdemes elkerülni, és elhelyezkedésüket milyen kormányprogramok támogatják.

Rendszeres CV ambulancia

Minden hónap utolsó hetében tartjuk CV ambulancia tanácsadásunkat önéletrajz írásával, pályázati anyagok összeállításával kapcsolatban. Előzetes jelentkezésedet a cvambulancia@minddiak.hu e-mail címünkre várjuk. A tanácsadást megelőző héten szükséges elküldened az önéletrajzodat a hozzád legközelebbi irodánk megjelölésével. Az önéletrajzoddal kapcsolatos javaslatok átbeszélése általában online vagy telefonon zajlik.


Társadalmi szerepvállalásunk szoros kapcsolatban áll fő tevékenységünkkel, a diákmunka szervezéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacra még be sem lépett diákokat és pályakezdőket. Amennyiben sikerül kapcsolódási pontot találni a munkalehetőségek és a programban részt vevő diákok tanulmányai és érdeklődése között, konkrét állásajánlattal is szolgálhatunk.