A Mind-Diák Szövetkezet esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan fiatal tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak munkát vállalni. Egyetemi állásbörzék alkalmával már az elmúlt 30 évben is rengeteg hallgatónak segítettünk interjúk során az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek ismertetésével.

Társadalmi felelősségvállalási programunk 

Önéletrajz készítéssel kapcsolatos ingyenes tanácsadást ajánlunk fel évente 100 olyan diáknak, akik úgy érzik, hogy a munkavállaláshoz vezető út első lépéseinél nehézségekbe ütköznek. Már a pályázat összeállításánál támogatjuk őket a siker érdekében. A résztvevők megismerik, hogy hol érdemes tájékozódni munkavállalási lehetőségekről, milyen csapdákat érdemes elkerülni, és elhelyezkedésüket milyen kormányprogramok támogatják.

Tanácsok az önéletrajzodhoz

Minden hónap utolsó szerdáján tartjuk online CV ambulancia tanácsadásunkat önéletrajz írásával, pályázati anyagok összeállításával kapcsolatban. Előzetes jelentkezésedet a cvambulancia@minddiak.hu e-mail címünkre várjuk. A jelentkezéseket a tanácsadás előtti hétfőn 10-kor lezárjuk, azaz addig szükséges elküldened az önéletrajzodat a Hozzád legközelebbi irodánk megjelölésével.


Társadalmi szerepvállalásunk szoros kapcsolatban áll fő tevékenységünkkel, a diákmunka szervezéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacra még be sem lépett diákokat és pályakezdőket. Amennyiben sikerül kapcsolódási pontot találni a munkalehetőségek és a programban részt vevő diákok tanulmányai és érdeklődése között, konkrét állásajánlattal is szolgálhatunk.