Önéletrajz diákoknak pár perc alatt

Honlapunkon regisztrációs profilod kitöltésével összeállíthatsz egy kifejezetten diákok, pályakezdők számára kialakított szerkezetű és tartalmú pályázati anyagot. Nem kell azon stresszelned, hogy mit és hogyan írj bele, mert az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy neked csak ki kell tölteni és már kész is! Ha nincs munkatapasztalatod, akkor egyszerűen kihagyod azt a részt.

Átlátható és stílusos

Minden munkáltató nagyra érteli a tartalmas és könnyen áttekinthető önéletrajzokat. A diákprofilod adatai alapján összeállított önéletrajzzal egyszerűen bemutathatod képességeidet, végzettségedet. Úgyhogy ne habozz, töltsd le az alábbi diákoknak, pályakezdőknek készített Word cv sablont és szerkeszd ízlésed szerint! Szerkesztés után pdf-ben mentsd el és úgy csatold a jelentkezéshez. 

Önéletrajz minta diákoknak

Ezért érdemes kitöltened a diákprofilodat

Jelentkezhetsz a kiszemelt diákmunka-hirdetés alatti rövid űrlap kitöltésével, ami csak 1 perc, de előnyös ha kitöltöd a profilod többi adatát is, hogy az alapján ajánlhassunk neked való munkát, ami elkerülte a figyelmed!

Ráadásul diákprofilodban még azt is nyomon tudod követni, hogy hol tart a kiválasztási folyamat, listázhatod korábbi jelentkezéseidet is. Viszont, ha már nem aktuális az álláskeresésed, fel is függesztheted a profilodat! A motivációs levél csatolása sokkal ritkábban elvárás, de számos munkakör megpályázásakor jól jön.

Miért vagy előnyben, ha van diákprofilod? 

Mert mi először saját adatbázisban található diákokat keresünk meg, amikor új gyakornoki vagy diákmunka lehetőség nyílik, ezért mindenképpen érdemes kitöltened!

Ingyenes CV ambulancia

Kíváncsi vagy, hogyan tudnád még jobban felturbózni az önéletrajzodat? Akkor vedd igénybe önéletrajz írásával, pályázati anyagok összeállításával kapcsolatos online ingyenes tanácsadásunkat, amire minden hónap utolsó egész hetében kerül sor. Előzetesen küldd el önéletrajzodat a cvambulancia@minddiak.hu e-mail címünkre, a módosítási javaslatainkat néhány napon belül e-mailben megkapod. 

A jelentkezéseket a tanácsadás előtti héten lezárjuk, azaz mindig az azt megelőző péntekig szükséges elküldened az önéletrajzodat.

Évi több ezer diáknak segítünk tanulmányaihoz igazodva pénzhez és szakmai gyakorlathoz jutni. Legyél Te az egyik!