Első lépések

Ha kis zsebpénzre vagy rendszeres jövedelemre szeretnél szert tenni, akkor a diákmunka a megfelelő megoldás. A kezdeti adminisztráció és a betanulás minden lépésénél számíthatsz ránk.

Válaszd ki a lakhelyednek, érdeklődési körödnek megfelelő diákmunkát!

  1. Az aktuális diákmunkáink listájában szűrők segítségével a lakhelyed közelében lévő IRODÁNKAT bejelölve találod a hozzád legközelebbi munkalehetőségeket. 
  2. Tovább szűkítheted a listát, ha a DIÁKMUNKA TÍPUSÁT is kiválasztod. (irodai, egyszerű, gazdasági stb)
  3. CÍMKÉK segítségével életkor, nyelvismeret és szakmai gyakorlat szerint is listázhatod az állásokat.

Legegyszerűbben a kiválasztott álláshirdetés alatti űrlapon tudsz jelentkezni: 

  • Ha felfüggesztetted tanulmányaidat, és passzív féléves vagy, akkor is vállalhatsz rajtunk keresztül munkát kedvezőbb adózással, mintha főállásúként tennéd.

Diákprofil

A jelentkezési űrlap kitöltésével létrejön a diákprofilod, erről megerősítő e-mailt is küldünk. Kérünk, kattits a benne lévő linkre, így visszaigazolod az e-mail címed. Ez azért is fontos, mert ide küldjük a kiválasztással, munkavállalással kapcsolatos értesítőket is. 

A profilban adj meg minden munkavállalással kapcsolatos hasznos infót:

  • Hogyan érünk el – feltétlenül olyan telefonszámot és e-mail címet adj meg, amit most is használsz.
  • Mikor érsz rá dolgozni – vannak hétvégi, egy-két napos, nyári és folyamatos diákmunkáink is. Ráérésedet bármikor változtathatod a profilodban.
  • Miben vagy jó - ha virtuóz vagy valamilyen számítógépes alkalmazásban, magas fokon kommunikálsz idegen nyelven, vagy olyan szakmai tantárgyat tanulsz, amit a gyakorlatban is hasznosítani tudsz, ne tartsd titokban!

Jelentkezés után

Kollégáink telefonon vagy e-mailben felveszik a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a követelményeknek. Amennyiben a további információk birtokában Te is és a megbízó cég is úgy dönt, hogy dolgozzatok együtt, tagként belépsz diákszövetkezetünkbe. 

Szerződést kötünk Veled és elkezdheted a munkát partnerünknél.

Tagjaink csak a NAV-hoz történő bejelentést követően tudnak munkát vállalni. A bejelentéshez szerződést kell kötnünk Veled, melyet elektronikusan vagy  személyesen a hozzád legközelebbi Mind-Diák irodában írhatsz alá. Ennek módjáról, időpontjáról telefonon értesítünk.

Fizetés

A ledolgozott óraszámokat a megrendelő cég munkatársa jelenléti íveden aláírásával igazolja. A jelenléti ívet innen tudod letölteniEz alapján számfejtük a jövedelmed és utaljuk a bankszámládra a pénzt. Jelenléti ív leadásának határideje a tárgyhó utolsó munkanapja vagy azt azt követő hónap első munkanapja. Ha többet szeretnél tudni a diákbérekről kattints ide