Toborzás - kiválasztás

A Megrendelő által megadott feladatok, elvárások ismeretében megszerkesztjük és publikáljuk az álláshirdetést. A legalkalmasabb diákok pályázati anyagát továbbítjuk és Önök választják ki, hogy kivel szeretnének személyesen is találkozni. A legmegfelelőbb jelentkezővel szerződést kötünk. Itt is létezik a próbaidő: amennyiben nem elégedettek a jelölttel, új jelölteket mutatunk be. 

Adminisztráció

A szövetkezetünk ellát minden foglalkoztatással kapcsolatos adminisztratív feladatot:

  • megállapodások elkészítése, jelenléti ívek kezelése,
  • teljesítményösszesítők bekérése,
  • állami adminisztrációs feladatok ellátása,
  • hatósági bejelentések,
  • bérszámfejtés, bérutalás - mind a mi feladatunk.

A kiválasztott munkavállaló bérét nem terhelik járulékok, mert a diákszövetkezeti foglalkoztatás szociális adómentességet élvez. 

Munkavégzés

A kiválasztott diák az Önök irodájában vagy telephelyén, az Önök utasításai és munkarendje szerint fog dolgozni. Hó végén az Önök által leigazolt és részünkre eljuttatott jelenléti ív alapján elkészítünk egy teljesítést igazoló jegyzőkönyvet, melynek aláírásával visszaigazolják a ledolgozott munkaórákat. Ez alapján számfejtjük és utaljuk a munkabért, valamint a leigazolt óraszámok alapján összeállított költségszámlát is ez alapján állítjuk ki.

Pályakezdő főállású munkavállaló biztosítása

Amennyiben a munkavállaló már nem nappali tagozatos diák és Önök továbbra sem szeretnék saját állományba venni, lehetőség van a kolléga további foglalkoztatására munkaerő-kölcsönzés keretében, ezt a szolgáltatást a Humán Centrum Kft. végzi. Járulékmentesség ebben a foglalkoztatási formában már nincs.  Lehetőség van arra is, hogy már diplomás munkavállalóval kezdjék meg a munkát, ekkor az összes fent leírt feladatot a munkaerő-kölcsönző cég végzi. A munkaerő-kölcsönzésről részletesebben itt is olvashat.