GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci program

 

  • a kedvezményezett neve; Mind-Diák Iskolai Szövetkezet
  • a szerződött támogatás összege; 1 536 000 Ft
  • a képzések részletes bemutatása;

Haladok a korral - informatikai ismeretek: word és excel (16 óra), 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A képzés célja: A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a Microsoft Office leggyakrabban használt termékeinek, programjainak használatát, képes legyen szöveget szerkeszteni és táblázatot szerkeszteni, abban dolgozni, mindösszesen fejlessze az infokommunikációs, digitális készségeit.

Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (16 óra), 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A képzés célja: Napjainkat a kommunikáció nélkül lehetetlen elképzelni. Akkor is kommunikálunk, amikor zenét hallgatunk a tömegközlekedési eszközön vagy épp egy előadást tartunk a munkahelyünkön. A kommunikáció sokrétűsége és folyamatos változása miatt szükséges, hogy időközönként felelevenítsük ismereteinket és egy csokorba gyűjtve kiegészítsük új tudásokkal. A képzés célja épp emiatt az, hogy a résztvevő, túlnyomórészt kommunikációs gyakorlatokon keresztül olyan szintre jusson el, hogy a mindennapi életben felmerülő kommunikációs helyzetekben magabiztos, felkészült és hiteles legyen. 

Vezetők fejlesztése (16 óra), 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 10 fő részvételével

A képzés célja:  Interperszonális kapcsolataink esetében többször előfordulhat, hogy vezetői szerepbe kerülünk. A képzés célja, hogy a résztvevő olyan tudásokkal, képességekkel vértezhesse fel magát, amelyek vezetői kompetenciáit gazdagítják.

A képzések tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés).
  • Haladok a korral - informatikai ismeretek: word és excel (16 óra) - 2022.03.25
  • Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (16 óra) - 2022.04.22
  • Vezetők fejlesztése (16 óra) - 2022.05.20