Legutóbbi elégedettségi felmérésünk során diák tagjainkat kérdeztük a munkájukról, tapasztalataikról és felénk támasztott elvárásaikról. Visszajelzéseik nagyon hasznosak voltak számunkra, hiszen amellett, hogy jobban feltérképezhettük igényeiket, abban is segítettek minket, hogy tovább fejleszthessük szolgáltatásainkat és hatékonyabbá tegyük folyamatainkat. Mutatjuk, mi minden derült ki a felmérésünkből, és egyúttal rólatok, Mind-diákokról!

A FOLYAMATOS JÖVEDELEM ÉS A SZAKMAI TAPASZTALAT MIATT VÁLASZTOTOK DIÁKMUNKÁT

A többségetek azért vág bele egy diákmunkába, hogy folyamatos pénzkereseti lehetőséghez jusson az iskolai elfoglaltsága mellett.  Fontos szempont a szakmai tapasztalat megszerzése és a rugalmas munkaidő.

ELÉGEDETTEK VAGYTOK A MUNKAKÖRÜLMÉNYEITEKKEL!

Nagy örömünkre a válaszaitokból az derült ki, hogy nagyon elégedettek vagytok a munkakörülményeitekkel,  például a munkavégzés helyével, a munkaeszközök minőségével, és a higiéniával. Mindez megbízónk körültekintését dícséri.

MARADNÁTOK FŐÁLLÁSBAN IS A JELENLEGI MUNKAHELYETEKEN? 

Igennel válaszoltatok legtöbben! De többen hozzátettétek, hogy főleg abban az esetben, ha más, számotokra szakmailag releváns területen dolgozhattok a cégen belül.

ÜGYINTÉZÉS? INKÁBB ONLINE!

A járvány berobbanásával az online jelenlét is felerősödött, és ez abban is megmutatkozott, hogy leginkább az elektronikus ügyintézés fejlesztését szorgalmaznátok nálunk. Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb és legkényelmesebb megoldást alakítsuk ki számotokra, ezen el is kezdtünk dolgozni. Hamarosan akár néhány kattintással is szerződhettek velünk egy-egy új munkára és a szokásos féléves diákigazolvány bemutatását sem kell feltétlenül személyesen megtennetek. Szintén többetek kérésére bevezetjük a jelenléti ív kitöltésére is alkalmas online rendszert, amely nemcsak gyorsít az adminisztrálási folyamaton, de a környezetet is jelentősen kíméli.

BÍRTOK MINKET! 

Nagyon örülünk annak, hogy többségetek segítőkésznek tartja cégünk kapcsolattartóját (84%), akit mindig el tud érni, de a leginkább a bérutalás pontosságával vagytok megelégedve (90%). 

A legtöbb kritika a kiválasztási folyamatot érte, több ponton lassúnak, nehézkesnek éreztétek. Ezért most külön felvázoltuk nektek a kiválasztással járó főbb lépéseket is, hogy lássátok miért tud néha elhúzódni a visszajelzés egy-egy állásjelentkezésre:

 

MIÉRT JÓ MIND-DIÁKNAK LENNI? – TI MONDTÁTOK RÓLUNK!

Nagyon sokan írtátok, hogy kapcsolattartóink segítőkészek, közvetlenek veletek, akikre mindig számíthattok a legapróbbnak tűnő kérdés esetén is. Íme, néhány vélemény, amit ti írtatok rólunk, és amiket ezúton is nagyon köszönünk nektek:

AJÁNLANÁTOK MINKET MÁSOKNAK? – IGEN!

Felmérésünk során arra is rákérdeztünk, mennyire ajánlanátok minket az ismerőseiteknek, és a válaszaitok alapján a többségetek (85%) nagyon szívesen ajánlaná szolgáltatásainkat másoknak is.