199 találat

Szűrőfeltételek
Irodai assisztens
Budapest XI.2200Ft/óra

Irodai assisztens

Ha irodai munkát keresel, de mégis kreatív és érdekes területen szeretnél dolozni, akkor ez a munka neked való! Várjuk jelentkezésed!
Roche Magyarország Kft.
Bevásárlási asszisztens
Budapest XV.1720Ft/óra

Bevásárlási asszisztens

Ráérsz 09.25.-én és szeretnél tapasztalatot szerezni multinacionális környezetben? Dolgozz velünk és legyél Te is a Lidl Magyarország csapatának tagja! 

Lakossági üzleti elemző gyakornok
Budapest V.1900Ft/óra

Lakossági üzleti elemző gyakornok

Érdekel a bank világa? Ráérsz heti 25-30 órában? Ha igen, jelentkezz és szerezz releváns szakmai tapasztalatot az MBH Bank csapatának tagjaként!

MBH Bank Nyrt.
Animátor
Budapest XII.15000Ft/nap

Animátor

Ráérsz október 6.-án (péntek) 10.00-18.00 között? Szeretnél részese lenni a egy kis pezsgésnek és mellette még pénzt is keresnél? Érdekel a rendezvényszervezés és szívesen vagy vendégek között? Ha a válaszod IGEN, akkor jelentkezz!
Event Group
Data Analyst Intern
Budapest XIII.2350Ft/óra

Data Analyst Intern

Would you like to be part of a collaborative and high impact environment and gain valuable experience? Do you enjoy working with large data sets? If your answer is yes, then this is a great opportunity for you to grow your career at BlackRock! Do not hesitate to apply!

BlackRock Hungary Kft.
Éjszakai csomagrendezés
Budapest XVIII.2769Ft/óra

Éjszakai csomagrendezés

Napközben nem érsz rá dolgozni, éjszaka azonban szívesen vállalnál munkát heti néhány alkalommal? Nem kell tovább keresgélned! Gyere és segítsd te is a logisztikai részleg éjszakai csoportjának munkáját, ahol 25 év alatt akár nettó 2429 Ft-ot is megkereshetsz óránként!

Projektmenedzser gyakornok
Budapest2030Ft/óra

Projektmenedzser gyakornok

Te is az a fajta szuperhős vagy, aki jobban szeret a háttérben munkálkodni? Ha az Excel az egyik legjobb barátod, remek lehetőség vár most rád!

Konica Minolta
Gyártmányfejlesztési gyakornok
Szerencs2000Ft/óra

Gyártmányfejlesztési gyakornok

Vegyél részt az ország legnagyobb csokigyárának a munkájában, mint gyártmányfejlesztési gyakornok! Ha fontos, hogy már diákként elindítsd a karriered, jelentkezz!

Gyártástámogató mérnök gyakornok
Szerencs2000Ft/óra

Gyártástámogató mérnök gyakornok

Vegyél részt az ország legnagyobb csokigyárának a munkájában, mint gyártástámogató mérnök gyakornok! Ha fontos, hogy már diákként elindítsd a karriered, jelentkezz!

Mérnökségi gyakornok
Miskolc2000Ft/óra

Mérnökségi gyakornok

Vegyél részt az ország legnagyobb csokigyárának a munkájában, mint mérnökségi gyakornok! Ha fontos, hogy már diákként elindítsd a karriered, jelentkezz!

Adategyeztetés
Miskolc1334Ft/óra

Adategyeztetés

Vodafone előfizetők adatainak egyeztetésére várjuk diákok jelentkezését. Teljesítménytől függően akár br. 1400 Ft körüli órabérre számíthatsz.

Vodafone
HR asszisztens
Hatvan1704Ft/óra

HR asszisztens

Ha van minimum heti 24 óra szabadidőd és örömmel dolgoznál a Mind-Diák Szövetkezetnél, akkor jelentkezz (hatvani munkavégzés)! Vidéki hallgatóknak a munkába járást is kifizetjük.

Mind-Diák Szövetkezet
Oldalszám:1/17