169 találat

Szűrőfeltételek
Pénzügyi gyakornok
Budapest III.2200Ft/óra

Pénzügyi gyakornok

Szívesen dolgoznál a könyvelés területén és szeretnéd a mindennapokban fejleszteni az angol tudásod? Ráérsz heti 30 órában és még legalább egy évig aktív hallgató leszel? Ha a válaszod igen, ez a diákmunka csak Neked szól! Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével!

Veeva System Hungary Kft.
Indirect Tax Trainee
Budapest XIII.2000Ft/óra

Indirect Tax Trainee

Are you motivated to learn from professionals and support the daily operations of the Indirect Tax Compliance Team? Do you consider yourself a precise person, who can work independently and has a positive attitude towards work? If your answer is yes, then this is a great opportunity for you to participate in tax compliance processes and gain valuable experience in this field. Do not hesitate to apply!

DIAGEO Business Services Centre
Ügyfélkapcsolati munkatárs
Budapest XI.1874Ft/óra

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Ha szívesen dolgoznál irodai környezetben és gyorsan, precízen végzed a munkád, akkor ez a diákmunka igazán hozzád passzol!

Wunderman Thompson Zrt.
Bolti kisegítő
Budapest VI.1534Ft/óra

Bolti kisegítő

Szeretnél zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is partnercégünk csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Marketing gyakornok
Budapest XV.1874Ft/óra

Marketing gyakornok

Marketing területen folytatod tanulmányaid és magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel? Akkor jelentkezz és szerezz Te is szakmai tapasztalatot egy világvezető, nemzetközi vállalatnál!

Essilor Optika Kft.
Bolti eladó
Budapest XII.1693Ft/óra

Bolti eladó

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is  a XII. kerületi áruház csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

HR asszisztens
Hatvan1875Ft/óra

HR asszisztens

Ha van minimum heti 24 óra szabadidőd és örömmel dolgoznál a Mind-Diák Szövetkezetnél, akkor jelentkezz (hatvani munkavégzés)! Vidéki hallgatóknak a munkába járást is kifizetjük.

Mind-Diák Szövetkezet
Raktáros gépkezelő diákmunka
Diósd1900Ft/óra

Raktáros gépkezelő diákmunka

Ráérsz heti minimum 20 órában és szeretnél zsebpénzt keresni és tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! A SZEGA Foods keres könnyű fizikai feladatokra megbízható, precíz diákokat!

SZEGA Foods
Financial Analyst Trainee
Budapest XII.2200Ft/óra

Financial Analyst Trainee

Are you motivated to gain work experience related to your studies? Would you like to support the Financial Analyst's daily work in a POS Acquiring Finance Team? If your answer is yes, this opportunity is just for you! Don't hesitate to apply!

Euronet Services Kft.
Marketing gyakornok
Budapest I.1900Ft/óra

Marketing gyakornok

Ha érdekel egy nemzetközi hátterű élelmiszeripari cég működése és nem ismeretlen számodra a marketing világa, akkor várjuk a jelentkezésedet! 

Pénztáros
Miskolc1603Ft/óra

Pénztáros

Vállalj egész évben folyamatosan diákmunkát, igazodunk az órarendedhez és a vizsgáidhoz! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! Olvass tovább a részletekért!

Webshop adminisztrátor
Országos1534Ft/óra

Webshop adminisztrátor

Dolgozz a Magyar Telekom Nyrt.-nél! Ismerd meg a telekommunikáció világát és szerezz tapasztalatokat egy gyorsan elsajátítható, rugalmas adminisztrációs munkakörben!

Magyar Telekom Nyrt.
Oldalszám:1/15