304 találat

Szűrőfeltételek
Adótanácsadó gyakornok
Budapest XII.2000Ft/óra

Adótanácsadó gyakornok

Adótanácsadó gyakornokot keresünk teljes vagy részmunkaidőben, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal.

Mazars Kft.
Ajándéktárgyak rendszerezése
Budapest XXII.1750Ft/óra

Ajándéktárgyak rendszerezése

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel és szeretnél egy fiatalos csapat része lenni? Ráérsz a suli mellett heti 2-3 hétköznapon is? Ha a válaszod igen, akkor gyere és jelentkezz hozzánk!

Anda SSC Szolgáltató Kft
Beszerzési gyakornok
Budapest IX.1650Ft/óra

Beszerzési gyakornok

Ha otthonosan mozogsz a beszerzés világában, emellett érdekel az üzleti élet és a vezető nagyvállalatok működése, akkor jelentkezz a Vodafone-hoz gyakornoknak!

Vodafone
Ügyfélszolgálati munkatárs
Budapest IX.1882Ft/óra

Ügyfélszolgálati munkatárs

Szívesen végeznél egyszerű, de felelősségteljes diákmunkát angol nyelven? Ha ráérsz heti minimum 20 órában, most megtapasztalhatod, hogy milyen egy online ételrendelési platform ügyfélszolgálati feladatait ellátni! 

Ordit Hungary Kft.
Learning and Development Trainee
Budapest XIII.1700Ft/óra

Learning and Development Trainee

Are you interested in gaining experience at a multinational company? Would you like to use your English knowledge on a daily basis? If your answer is yes, then this is a great opportunity for you to gain insight into the work of the Learning and Development team.

Termelési gyakornok
Miskolc1559Ft/óra

Termelési gyakornok

Ha érdekel a termelés, jó szervezőkészséggel rendelkezel és fontos számodra, hogy már most elindítsd a karrieredet, a gyakorlatban is alkalmazd az iskolában megszerzett tudást, akkor jelentkezz!

Pénzügyi gyakornok
Miskolc1559Ft/óra

Pénzügyi gyakornok

Ha érdekel a pénzügy területe, szereted a kihívásokat és fontos számodra, hogy már most elindítsd a karrieredet, a gyakorlatban is alkalmazd az iskolában megszerzett tudást, akkor jelentkezz!
Frissáru pultos
Tahitótfalu1822Ft/óra

Frissáru pultos

Szeretnél a nyáron egy kis zsebpénz mellett egy 3 napos fesztivál bérletet is? Ráérsz heti minimum 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a tahitótfalui áruház csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Jogi gyakornok
Törökbálint1550Ft/óra

Jogi gyakornok

Szeretnél az egyetemi tanulmányaid mellett pénzt keresni és tapasztalatot szerezni? Gyere és jelentkezz, legyél Te a Yettel legújabb csapatának tagja!

Yettel Magyarország Zrt.
Üzleti folyamatelemző gyakornok
Budapest XI.1550Ft/óra

Üzleti folyamatelemző gyakornok

Ráérsz heti minimum 20 órában? Üzleti, gazdasági vagy informtikai területen tanulsz? Ha a válaszod igen, akkor nincs más dolgod, JELENTKEZZ! A feladat sikeres ellátásába beletartozik a vállalat stratégiai terveinek világos megértése, az ezekkel való összehangolódás, valamint a pénzügyi, az értékesítési,  a szerviz-, a B2B  a beszerzési csapattal, valamint a partner ügynökségekkel/cégekkel való hatékony és eredményes együttműködés.

iCentre-Hungary Kft.
Karbantartási és logisztikai gyakornok
Szigetszentmiklós1700Ft/óra

Karbantartási és logisztikai gyakornok

Szeretnél pénzt és tapasztalatot szerezni egy multinacionális cégnél? Érdekel a logisztika világa? Ha a válaszod igen, jelentkezz még ma! Budapestről könnyen megközelíthető, központi helyekről induló, ingyenes céges buszokkal támogatjuk a bejárást a szigetszentmiklósi telephelyre.

Schneider Electric Hungária Zrt.
Bankbiztonsági gyakornok
Budapest V.1500Ft/óra

Bankbiztonsági gyakornok

Ráérsz heti legalább 30 órában? Próbáld ki, hogy milyen igényes, banki környezetben dolgozni.

Oldalszám:1/26