49 találat

Szűrőfeltételek
Egyszerű

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Árufeltöltő munka a Balatonon
Balatonszabadi1952Ft/óra

Árufeltöltő munka a Balatonon

Balatonszabadin található szupermarketbe keresünk árufeltöltő feladatokra diákokat a nyári időszakra! Ha mindig ki akartad próbálni, milyen a Balatonnál dolgozni, itt a remek alkalom, kapcsold össze a munkát a kikapcsolódással!

Kerti kisegítő
Budapest XIV.1874Ft/óra

Kerti kisegítő

Ráérsz május 20. és 24. között heti két napot? Szeretnél egyszerűen egy kis plusz pénzt keresni? Ne gondolkozz sokáig, jelentkezz még ma!

Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő
Délutános küldeményrendszerező
Budapest XVIII.2166Ft/óra

Délutános küldeményrendszerező

Ráérsz suli mellett délutánonként hetente minium 6 órában egyszerű fizikai munkát végezni? Ha gyors fejlődési lehetőségre és rugalmas beosztásra vágysz, akkor jelentkezz és legyél a FedEx csapatának a tagja, ahol 25 év alatt akár nettó 2166 Ft-ot is megkereshetsz óránként!

FedEx Magyarország
Betanított operátor
Debrecen1900Ft/óra

Betanított operátor

Szabad a nyarad és szeretnél folyamatosan dolgozni? Akkor ezt a diákmunkát ajánljuk figyelmedbe, most kipróbálhatod magad a gyógyszeripar világában, jelentkezz!

Richter Gedeon Gyógyszergyár
Árufeltöltő
Tiszafüred1603Ft/óra

Árufeltöltő

Elmúltál 17 éves, és egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással hosszútávon? Dolgozz velünk és legyél Te is a Tiszafüreden található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Adminisztrációs gyakornok
Budapest XII.2627Ft/óra

Adminisztrációs gyakornok

Szeretnél könnyű irodai munkát otthonról végezni és szívesen dolgoznál egy nemzetközileg elismert cégnél? Ha a válasz IGEN, akkor jelentkezz még ma!
BEIERSDORF Kft.
Árufeltöltő
Hajdúszoboszló1603Ft/óra

Árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Hajdúszoboszlón található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Blokkfotózó alkalmi diákmunka
Nyíregyháza1600Ft/óra

Blokkfotózó alkalmi diákmunka

Van egy kis szabadidőd és szívesen keresnél egy kis zsebpénzt? Jelentkezz hozzánk és dolgozz blokkfotózóként a Nielsen csapatában!

NielsenIQ
Alkalmi csomagoló diákmunka
Nyíregyháza1543Ft/óra

Alkalmi csomagoló diákmunka

Rugalmas időbeosztású diákokat keresünk csomagolói munkára! Ha nagy ráéréssel rendelkezel, és szívesen végeznél egy könnyű, pörgős munkát, akkor jelentkezz!

Hostess
Cegléd1603Ft/óra

Hostess

Ha alkalmi, rövid távú munkalehetőséget keresel májusbán, dolgozz velünk és legyél Te is az egyik ceglédi áruház hostess csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pártfogó toborzó
Zalaegerszeg2000Ft/óra

Pártfogó toborzó

Segíts Te is a rászoruló gyermekeknek az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványán keresztül.

SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa
Poharas
Dunakeszi1650Ft/óra

Poharas

Szeretnél részese lenni egy kis pezsgésnek és mellette még pénzt is keresnél? Érdekel a vendéglátás és szívesen vagy vendégek között? Ha a válaszod IGEN, akkor jelentkezz!
Strandbisztró Kft.
Oldalszám:1/5