25 találat

Szűrőfeltételek
Egyszerű

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Árufeltöltő
Kecskemét1603Ft/óra

Árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is az egyik Kecskeméten található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Hostess
Cegléd1603Ft/óra

Hostess

Ha alkalmi, rövid távú munkalehetőséget keresel, dolgozz velünk és legyél Te is az egyik ceglédi áruház hostess csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Raktáros
Budapest III.1625Ft/óra

Raktáros

Ráérsz hosszú távon legalább heti 3 napot, szeretnél zsebpénzt keresni és tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres könnyű fizikai feladatokra megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Könyvesbolti eladó
Budapest XI.1780Ft/óra

Könyvesbolti eladó

Ha kedvet érzel ahhoz, hogy egy dinamikus csapat tagja legyél, akkor ez egy Neked való diákmunka! Nem kell mást tenned, csak jelentkezni.

Pozsony Pagony
Kertészeti diákmunka
Debrecen1800Ft/óra

Kertészeti diákmunka

Jó erőben vagy és ráérsz heti pár órát, akár már a héten is? Alkalmi jellegű könnyű fizikai, kerti munkát ajánlunk neked.

Pénztáros
Kazincbarcika1603Ft/óra

Pénztáros

Vállalj egész évben folyamatosan diákmunkát, igazodunk az órarendedhez és a vizsgáidhoz! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! Olvass tovább a részletekért!

Ügyfélkapcsolati gyakornok
Budapest XIII. 2000Ft/óra

Ügyfélkapcsolati gyakornok

Szeretnél egy biztos hátterű cégnél, hosszú távon elhelyezkedni és tapasztalatot szerezni? Ráérsz heti 20-40 órában, és vonz a home office gondolata is? Ha a válaszod igen, akkor csak Rád vár a Carglass csapata!

Carglass Magyarország
Délelőtti csomagrendezés
Budapest XVIII.2400Ft/óra

Délelőtti csomagrendezés

Nem okoz gondot Neked a korán kelés és szívesen dolgoznál csak a reggeli órákban? Könnyű, küldeményrendszerező diákmunkát kínálunk minimum 6 hónapra Ferihegyen, ahol heti 9, de akár 22 órában is dolgozhatsz és 25 év alatt akár nettó 2400 Ft-ot is megkereshetsz óránként!

FedEx Magyarország
Árufeltöltő
Gyömrő1693Ft/óra

Árufeltöltő

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is az áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Árufeltöltő
Kiskunhalas1603Ft/óra

Árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kiskunhalason található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Csomagoló diákmunka
Budapest2100Ft/óra

Csomagoló diákmunka

Ráérsz áprilisban egy rövid távú, könnyű fizikai diákmunkára? Érdekel a gyógyszeripar világa? Szívesen dolgoznál egy nemzetközileg elismert gyógyszergyárnál? Építsd karriered már diákként és csatlakozz a Richterhez egy rövid távú munkalehetőségre!

Richter Gedeon Gyógyszergyár
Árufeltöltő
Kazincbarcika1603Ft/óra

Árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Miskolcon található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Oldalszám:1/3