Pénztáros
Gödöllő1400Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a gödöllői áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Tesco Global Áruházak Zrt.
Pénztáros
Jászberény1320Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a jászberényi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Tesco Global Áruházak Zrt.
Raktáros
Budapest III.1529Ft/óra

Raktáros

Ráérsz legalább heti 4 napot, szeretnél zsebpénzt keresni és tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres könnyű fizikai feladatokra megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Képzési gyakornok
Budapest XIII.1500Ft/óra

Képzési gyakornok

Érdeklődsz a tréningek iránt, és szereted átadni másoknak a tudásodat? Ebben a diákmunkában lehetőséged lehet bepillantani egy oktatási csapat mindennapjaiba és segíthetsz a leendő munkavállalóknak elsajátítani a feladatkörhöz szükséges ismereteket! Ha felkeltette az érdeklődésedet a lehetőség, várjuk jelentkezésedet!

Europ Assistance Kft.
Pénztáros
Marcali1320Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a nyáron egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is a marcali áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! Most még időben jelentkezz, ha nem szeretnél lemaradni!

Dutch Speaking AR & Collection Trainee
Budapest XIII.1775Ft/óra

Dutch Speaking AR & Collection Trainee

Are you interested in economics and would you like to gain professional experience in this field? Then this is an opportunity just for you!

FrieslandCampina Kft.