34 találat

Szűrőfeltételek
Irodai

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

MQA gyakornok
Budapest X.1900Ft/óra

MQA gyakornok

Szívesen dolgoznál egyetem mellett rugalmas beosztás szerint és érdekel a gyógyszeripar területe? Ha ráérsz heti 20 órában az egyetem mellett, akkor gyere és csatlakozz a Xellia csapatához!

Xellia Kft
Front Office Coordinátor
Budapest XI.1874Ft/óra

Front Office Coordinátor

Ha szívesen dolgoznál irodai környezetben és HR terülten folytatod tanulmányaidat illetve gyorsan, precízen végzed a munkád, akkor ez a diákmunka igazán hozzád passzol!

Wunderman Thompson Zrt.
Adminisztrátor
Hejőkürt2000Ft/óra

Adminisztrátor

Izgalmas gyakornoki munkára vágysz, de még nem tudod pontosan melyik terület érdekel igazán? Irodai adminisztrátorként széles spektrumban ismerheted meg a multinacionális áruházlánc működését! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Jogi gyakornok
Budapest XIII.2000Ft/óra

Jogi gyakornok

Szeretnél betekintést nyerni egy innovatív vállalathoz és értékes tapasztalatot szerezni jogi területen? Gyere és jelentkezz még ma!

Gránit Alapkezelő Zrt.
Pénzügyi gyakornok
Budapest XIII.1900Ft/óra

Pénzügyi gyakornok

Szeretnél betekintést nyerni Magyarország egyik legnagyobb vállalatának működésébe? Tudsz heti 30 órában dolgozni és szeretnél releváns tapasztalatot szerezni? Gyere és jelentkezz!

GE Hungary Kft.
Adattárház gyakornok
Budapest V.2000Ft/óra

Adattárház gyakornok

Szeretnél releváns szakmai tapasztalatot szerezni egy multinacionális cégnél? Érdeklődsz a banki szektor iránt? Akkor ezt a lehetőséget neked találták ki! Jelentkezz, hogy modern irodai környezetben kamatoztathasd egyetemi tudásod!

UniCredit Bank Hungary Zrt.
Éjszakai recepciós
Budapest VII.2200Ft/óra

Éjszakai recepciós

Érdekel a turizmus világa vagy akár ezen a területen is folytatod a tanulmányaidat? Ha ráérsz heti 2-3 alkalommal éjszakai műszakban, akkor jelentkezz és legyél a Dob Corner Kft. csapatának legújabb tagja!

Dob Corner Kft.
Adminisztrációs gyakornok
Páty2100Ft/óra

Adminisztrációs gyakornok

Szívesen dolgoznál adminisztrációs munkakörben? Akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozz egy olyan globális vállalathoz, ahol releváns tapasztalatokat szerezhetsz!
Grundfos Manufacturing Ltd.
Telefonos közvéleménykutató
Szolnok1600Ft/óra

Telefonos közvéleménykutató

Ráérsz november közepéig heti minimum 12 órában és szeretnél egy kis pénzt keresni? Ha Szolnokon vagy környékén laksz, itt a lehetőség, legyen Tiéd ez a diákmunka!

Kód Piac Kft.
Adminisztratív kisegítő
Budapest XXII. 2150Ft/óra

Adminisztratív kisegítő

Ráérsz a hétköznapokon minden nap pár órában és szeretnél már a tanulmányaid alatt is tapasztalatot szerezni adminisztratív munkakörben, heti minimum 15 órában? Ha a válaszod igen, akkor ne habozz, jelentkezz diákmunkánkra!

Bellio Trade Kft.
Adminisztrátor
Gyöngyös1874Ft/óra

Adminisztrátor

Ha rugalmas beosztású, könnyen elsajátítható adminisztratív munkát keresel, jelentkezz!

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
PR asszisztens
Szeged1534Ft/óra

PR asszisztens

Ha diákmunkát keresel és szívesen végeznél heti minimum 20 órában PR feladatokat, akkor ez a lehetőség csak Rád vár! Jelentkezz diákmunkánkra! 

Oldalszám:1/3