48 találat

Szűrőfeltételek
Gazdasági

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Direct Tax Trainee
Budapest XIII.2000Ft/óra

Direct Tax Trainee

Are you motivated to learn from professionals and support the daily operations of the financial and non-financial department at a multinational company? If your answer is yes, then this is a great opportunity for you to participate in tax compliance processes and gain valuable experience in this field. Do not hesitate to apply!

DIAGEO Business Services Centre
Spanish Speaking Accountant Trainee
Budapest XII.2200Ft/óra

Spanish Speaking Accountant Trainee

Do you speak Spanish fluently and would you like to gain work experience in a multinational environment? Here is the chance to show your Spanish language skills and develop your problem-solving ability! Do not hesitate to apply!

Euronet Services Kft.
Junior Consultant
Budapest XIII.2600Ft/óra

Junior Consultant

Magyarország egyik piacvezető üzleti tanácsadócége diák munkatársat keres. Ha ráérsz heti minimum 25 órában és szívesen kipróbálnád magadat ebben a pozicíóban, Téged vár a Forvis Mazars Kft. csapata!

Forvis Mazars Kft.
Belső Audit gyakornok
Budapest X.2000Ft/óra

Belső Audit gyakornok

Érdeklődsz az audit terület iránt? Fontos számodra, hogy tapasztalatot gyűjts, a gyakorlatban is alkalmazd az iskolában megszerzett tudást, valamint szeretnéd mindezt egy jó hangulatú helyen, barátságos környezetben elérni? Ha a válaszod igen, jelentkezz!

Woco Ipartechnika Kft.
Marketing gyakornok
Budapest XV.1874Ft/óra

Marketing gyakornok

Marketing területen folytatod tanulmányaid és magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel? Akkor jelentkezz és szerezz Te is szakmai tapasztalatot egy világvezető, nemzetközi vállalatnál!

Essilor Optika Kft.
Könyvelő gyakornok
Budapest XIII.2050Ft/óra

Könyvelő gyakornok

Szeretnéd iskola mellett valami hasznossal eltölteni az időd? Rendelkezel középfokú angol nyelvtudással? Érdekel a könyvelés és esetleg ezen a területen folytatod a tanulmányaidat? Akkor ezt a pozíciót Neked találták ki.

Process Solutions Kft.
Bérszámfejtő gyakornok
Budapest XIII.2050Ft/óra

Bérszámfejtő gyakornok

Ha jól bánsz a számokkal, érdekel a bérszámfejtés, esetleg ezen a területen folytatod a tanulmányaidat, akkor ezt a pozíciót Neked találták ki!

Process Solutions Kft.
Grafikus
Budapest XI.3200Ft/óra

Grafikus

Magabiztos grafikai ismeretekkel rendelkezel és ráérsz heti 16 órában? Precíz vagy és munkádra igényesnek tartod magad? Szeretnél zsebpénzt keresni és szakmai tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! 

Kesacon Kft
Cash Application Intern
Budapest2118Ft/óra

Cash Application Intern

Érdeklődsz a pénzügyi terület iránt? Fontos számodra, hogy tapasztalatot gyűjts, a gyakorlatban is alkalmazd az egyetemen megszerzett tudást, valamint szeretnéd mindezt egy jó hangulatú helyen, barátságos környezetben elérni? Ha a válaszod igen, jelentkezz!

XR Global (Hungary) Kft.
Business Development gyakornok
Budapest XIII.2100Ft/óra

Business Development gyakornok

Szívesen dolgoznál business development munkakörben? Akkor ez a diákmunka csak Rád vár! Várjuk jelentkezésed!

fizz.hu
Pénzügyi gyakornok
Debrecen1874Ft/óra

Pénzügyi gyakornok

Szeretnéd kamatoztatni pénzügyi tudásod és értékes szakmai tapasztalatot szerezni egy innovatív vállalatnál? Ha a válasz IGEN, akkor jelentkezz még ma!

Tunsgram Aero Space Power Kft.
Könyvelő gyakornok spanyol nyelvtudással
Budapest XII.2200Ft/óra

Könyvelő gyakornok spanyol nyelvtudással

Folyékonyan beszélsz spanyolul és szeretnél tapasztalatot szerezni egy multinacionális környezetben? Szívesen kamatoztatnád az egyetemen megszerzett tudásod a gyakorlatban is? Ha a válaszod igen, akkor ne habozz, Téged keresünk!

Euronet Services Kft.
Oldalszám:1/4