28 találat

Szűrőfeltételek
IT, Mérnök

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Audio Rendszerek gyakornok
Budapest XIII.2085Ft/óra

Audio Rendszerek gyakornok

Van gyakorlati tudásod mérnöki területen és folyékonyan beszélsz angolul? Szereted az autókat és szívesen dolgoznál multinacionális környezetben? Ha a válaszod igen, akkor ez a gyakornoki diákmunka-lehetőség csak Neked szól!

Jaguar Land Rover Hungary Kft.
Termelés támogató gyakornok
Budapest X.2000Ft/óra

Termelés támogató gyakornok

Érdeklődsz a műszaki terület iránt? Fontos számodra, hogy tapasztalatot gyűjts, a gyakorlatban is alkalmazd az iskolában megszerzett tudást, valamint szeretnéd mindezt egy jó hangulatú helyen, barátságos környezetben elérni? Ha a válaszod igen, jelentkezz!

Woco Ipartechnika Kft.
Villamosmérnök gyakornok
Budapest IX.2000Ft/óra

Villamosmérnök gyakornok

Villamosmérnök szakon tanulsz és szívesen szereznél tapasztalatot is ezen a területen? Hosszú távú lehetőséget kínálunk, ahol kipróbálhatod magad az irodában és terepen is! Dolgozhatsz részben home office-ban is, segítőkész, támogató környezet vár! Jelentkezz diákmunkánkra!

QC gyakornok
Veresegyház2500Ft/óra

QC gyakornok

Ha szereted a kihívásokat és motivált vagy, hogy új dolgokat tanulj, akkor csatlakozz a Sanofihoz! Gyakornoki programukban lehetőséged lesz tapasztalatot szerezni a minőségellenőrzés terén, miközben aktívan részt veszel izgalmas projektekben. Ha szereted a kihívásokat és motivált vagy, hogy új dolgokat tanulj, akkor jelentkezz!

Sanofi Aventis
Termeléstámogató mérnök gyakornok
Veresegyház2400Ft/óra

Termeléstámogató mérnök gyakornok

Ha szeretnéd kamatoztatni mérnöki tudásod egy nagyvállalatnál, akkor Téged keresünk! Ezt a pozíciót műszaki tanulmányokat folytató hallgatóknak ajánljuk.

GE Hungary Kft.
Szoftvertesztelő gyakornok
Budapest XIII.2200Ft/óra

Szoftvertesztelő gyakornok

Szívesen dolgoznál szoftvertesztelő gyakornokként? Akkor ez a diákmunka csak Rád vár! Várjuk jelentkezésed!
fizz.hu
Mérnök gyakornok
Vecsés2500Ft/óra

Mérnök gyakornok

Csatlakozz a Magna csapatához gyártástámogató mérnök gyakornokként! Várjuk jelentkezésedet, ha szeretnél egy dinamikus, nemzetközi csapatban fejlődni és részt venni a jövő autóiparának alakításában!

Application Engineer Intern - C++/Python
Budapest XIII.2550Ft/óra

Application Engineer Intern - C++/Python

Would you like to gain experience at a multinational company and improve your IT skills? Do you have experience with C++ and Python, also are you fluent in English? If your answer is yes, don't hesitate to apply!

BlackRock Hungary Kft.
Automatizálási gyakornok (Karbantartás)
Miskolc2200Ft/óra

Automatizálási gyakornok (Karbantartás)

Szeretnél tapasztalatot szerezni termelési területen és annak folyamataiban gyakornokként? Amennyiben igen, akkor jelentkezz a Sanofihoz,  Magyarország egyik legnagyobb gyógyszeripari cégéhez. Ez a diákmunka egyaránt lehetőséget nyújt a tapasztaltabbak és a pályakezdők számára is.

Sanofi-Aventis Zrt.
Kvalifikálási gyakornok
Miskolc2200Ft/óra

Kvalifikálási gyakornok

Szeretnél tapasztalatot szerezni a minőségbiztosítás területén és annak folyamataiban gyakornokként? Amennyiben igen, akkor jelentkezz a Sanofihoz,  Magyarország egyik legnagyobb gyógyszeripari cégéhez. Ez a diákmunka egyaránt lehetőséget nyújt a tapasztaltabbak és a pályakezdők számára is.

Sanofi-Aventis Zrt.
IT gyakornok
Budapest XI.1874Ft/óra

IT gyakornok

Érdeklődsz az üzleti élet és a vezető nagyvállalatok iránt? Szeretnél tapasztalatot szerezni IT területen? Fontos számodra az állandó fejlődés és gördülékenység? Ha a válasz igen, akkor ez a diákmunka Neked való! 

Vodafone
QC dokumentációs gyakornok
Budapest IV. 2300Ft/óra

QC dokumentációs gyakornok

Az EUROAPI  gyakornoki programja lehetőséget kínál arra, hogy tapasztalatokat szerezz a minőségellenőrzés terén, és aktívan részt vehess izgalmas projektekben. Ha szereted a kihívásokat és motivált vagy a tanulásra, ne habozz jelentkezni!

Euroapi Hungary Kft.
Oldalszám:1/3