10 találat

Szűrőfeltételek
Vendéglátás, turizmus

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Recepciós
Alsóörs1600Ft/óra

Recepciós

Vár a nyár és a Balaton! Dolgozz recepciósként egy fiatalos alsóörsi szállodában és szerezz élményeket is a fizetés mellé!

Élménybalaton Hotel
Pultos
Alsóörs1600Ft/óra

Pultos

Vár a nyár és a Balaton! Dolgozz pultosként egy igazán egyedi és hangolatos helyen, fiatalos csapattal és szerezz élményeket is a fizetés mellé!

Streetfood szakács
Alsóörs1600Ft/óra

Streetfood szakács

Vár a nyár és a Balaton! Dolgozz szakács-segédként egy igazán egyedi és hangolatos helyen, fiatalos csapattal és szerezz élményeket is a fizetés mellé!

Fagyikészítő
Budapest XI.2000Ft/óra

Fagyikészítő

Kommunikatív vagy, nyitott és mellette még pénzt is keresnél? Érdekel a vendéglátás és szívesen megtanulnád a fagyikészítés rejtelmeit? Ha a válaszod IGEN, akkor jelentkezz!
Unione Trieste Kft.
Fagyipultos
Budapest XI.2000Ft/óra

Fagyipultos

Kommunikatív vagy, nyitott és mellette még pénzt is keresnél? Érdekel a vendéglátás és szívesen vagy vendégek között? Ha a válaszod IGEN, akkor jelentkezz!
Unione Trieste Kft.
Konyhai kisegítő
Budapest XI.1800Ft/óra

Konyhai kisegítő

Ha ráérsz a nyáron pár napot és otthon vagy a konyhában, akkor lehet, hogy éppen Téged keresünk. A Street Kitchen csapata új munkatársat keres. Legyél Te Magyarország egyik vezető gasztronómiai márkájának új csapattagja. Jelentkezz!

Lunchbox Produkciós Kft.
Fagyipultos
Budaörs1800Ft/óra

Fagyipultos

Ráérsz iskola mellett délutánonként és szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Szívesen vállalnál munkát multinacionális környezetben? Ha a válasz igen, csak Rád vár a budaörsi Auchan csapata!

AUCHAN Magyarország Kft.
Bárpultos
Budapest VII.2300Ft/óra

Bárpultos

Kommunikatív vagy és jól tudsz angolul? Ráérsz iskola mellett heti minimum 30 órában dolgozni? Akkor jelentkezz és legyél a Dob Corner Kft. csapatának legújabb tagja!

Dob Corner Kft.
Vendég koordinátor
Esztergom1900Ft/óra

Vendég koordinátor

Ráérsz kéthetente napi 12 órában, szereted a természetet és jó a kommunikációs készséged?  Akkor ez a neked való pozíció!

Reggeliztetés
Budapest I.2000Ft/óra

Reggeliztetés

Vendéglátást tanulsz, esetleg csak érdekel a terület? Ha ráérsz heti minimum 3 napon 6:00-11:00 között és szeretnél egy nívós budapesti szállodában dolgozni, nincs más teendőd, csak JELENTKEZZ!

RS Co-Trade Kft.