21 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Bevásárlási asszisztens
Budapest XV.1720Ft/óra

Bevásárlási asszisztens

Ráérsz 09.25.-én és szeretnél tapasztalatot szerezni multinacionális környezetben? Dolgozz velünk és legyél Te is a Lidl Magyarország csapatának tagja! 

Pénztáros
Százhalombatta1499Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél iskola mellett dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk százhalombattai áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Kereskedelmi gyakornok
Budapest 1704Ft/óra

Kereskedelmi gyakornok

Érdekel a kereskedelem? Megismernéd egy multinacionális cég mindennapjait? Ha igen, ez a pozíció izgalmas felfedezési lehetőség lehet számodra! Kereskedelmi gyakornokunkként adminisztratív támogatást nyújthatsz a szervezet felső vezetőinek!
HALEON
Beugrós munka - 2 napos 2023.09.26-2023.09.27
Miskolc1420Ft/óra

Beugrós munka - 2 napos 2023.09.26-2023.09.27

Multinacionális áruházlánc diákmunkát ajánl fizikai kisegítő munkakörben! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

AUCHAN Magyarország kft.
Pénztáros
Jászberény1499Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a jászberényi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Márkabolti eladó
Budapest1500Ft/óra

Márkabolti eladó

Ha szeretnéd megismerni és megismertetni egy igazi magyar termék múltját és jelenét, jelentkezz eladónak a Porcelán Palotába!

Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
Értékesítési gyakornok
Budapest XIII.1784Ft/óra

Értékesítési gyakornok

Szívesen dolgoznál értékesítési munkakörben? Akkor ez a diákmunka csak Rád vár! Várjuk jelentkezésed!
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.
Promóter
Budapest1882Ft/óra

Promóter

Szeretsz emberekkel beszélgetni és némi értékesítési vénával is rendelkezel? Ez a megfelelő diákmunka számodra! Legyél márkaképviselő és dolgozz a Hozzád legközelebbi üzletben! 

Pénztáros
Ajka1499Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél iskola mellett dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk ajkai áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Polcrendezés, matricázás
Hejőkürt1500Ft/óra

Polcrendezés, matricázás

Multinacionális áruházlánc diákmunkát ajánl polcrendezés és matricázás munkakörben! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Non-Food árufeltöltő
Cegléd1430Ft/óra

Non-Food árufeltöltő

Érdekel, hogyan zajlik az online leadott megrendelések kezelése? Emellett ráérsz minden csütörtökön 06.00-12.00 között és hosszú távú diákmunkát keresel, akkor itt a helyed! Jelentkezz diákmunkánkra!

Éjszakai árufeltöltő
Cegléd1645Ft/óra

Éjszakai árufeltöltő

Ráérsz heti 1-3 napot és szeretnél egy kis zsebpénzt is szerezni a suli mellett? Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz és legyél Te is a ceglédi áruház éjszakai árufeltöltő csapatának tagja!
Oldalszám:1/2