23 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Promóter
Budapest XXIII.1704Ft/óra

Promóter

Magabiztos embernek tartod magad, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ezt a pozíciót biztosan élvezni fogod!

Sony Europe B.V.
Bolti kisegítő
Hódmezővásárhely1500Ft/óra

Bolti kisegítő

Csatlakozz egy hódmezővásárhelyi élelmiszerbolt eladói csapatába! Akár rövid akár hosszú távon szeretnél dolgozni, ez egy kiváló lehetőség! Jelentkezz!

Fortis iuvenis Kft.
Márkabolti eladó
Budapest1790Ft/óra

Márkabolti eladó

Szeretnél nyáron, illetve az egyetemi tanulmányiad mellett rugalmas munkaidőben munkát vállalni? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres üzleteibe megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Pénztáros
Budapest XXI.1589Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a XXI. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Miskolc1334Ft/óra

Pénztáros

Vállalj az év végéig folyamatosan diákmunkát, igazodunk az órarendedhez és a vizsgáidhoz! Ha dolgoztál már pénztárban az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! Csatlakozz Te is!

AUCHAN Magyarország kft.
Pénztáros
Gyömrő1589Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél az elkövetkezendő hónapokban zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is az áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Ajka1499Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél iskola mellett dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk ajkai áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Polcrendezés, matricázás
Hejőkürt1500Ft/óra

Polcrendezés, matricázás

Multinacionális áruházlánc diákmunkát ajánl polcrendezés és matricázás munkakörben! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Pénztáros
Szedres1903Ft/óra

Pénztáros

Pénztáros munkakörbe keresünk diákokat Szedresre! Ha remekül bánsz az emberekkel, és nem félsz pénzt kezelni, itt a lehetőség, hogy kamatoztasd a képességeidet.

Nyári fagyipultos
Budaörs1600Ft/óra

Nyári fagyipultos

Ráérsz alkalmanként a nyáron és szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Szívesen vállalnál munkát multinacionális környezetben és nem riadsz meg az egyszerű fizikai munkától sem? Ha a válasz igen, csak Rád vár a budaörsi Auchan csapata!

AUCHAN Magyarország kft.
Árufeltöltő
Budaörs1600Ft/óra

Árufeltöltő

Ráérsz hétvégente és szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Szívesen vállalnál munkát multinacionális környezetben és nem riadsz meg az egyszerű fizikai munkától sem? Ha a válasz igen, csak Rád vár a budaörsi Auchan csapata!

AUCHAN Magyarország kft.
Language Support Intern (Spanish)
Budapest XIII.1800Ft/óra

Language Support Intern (Spanish)

Adjectives, prepositions, conjunctions and suffixes - these are the beauty of every language. If you're enthusiastic and have a good knowledge of grammar rules and want to improve your language skills, this position is just for you. Apply to Sony and shine!

Sony Europe B.V.
Oldalszám:1/2