14 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Árufeltöltő
Miskolc1650Ft/óra

Árufeltöltő

Vállalj az év végén diákmunkát, igazodunk az órarendedhez és a vizsgáidhoz! Ha dolgoztál már árufeltöltőként az előny, de ha nem, akkor se aggódj, megtanítanak mindenre! Olvass tovább a részletekért!

AUCHAN Magyarország Kft.
Pénztáros munka a Balatonon
Hévíz2094Ft/óra

Pénztáros munka a Balatonon

Hévízen található szupermarketbe keresünk pénztáros feladatra diákokat a nyári időszakra! Ha mindig ki akartad próbálni, milyen a Balatonnál dolgozni, itt a remek alkalom, kapcsold össze a munkát a kikapcsolódással!

Hostess LEGO kiállításon
Tihany2000Ft/óra

Hostess LEGO kiállításon

LEGO kiállítás nyílt Tihanyban, így ha augusztus 1-től ráérsz heti 4-5 napot és jól megérteted magad angolul, akkor Te lehetsz az, aki segít eligazítani a kiállításra érkező látogatókat! 

Bolti kisegítő
Hódmezővásárhely1534Ft/óra

Bolti kisegítő

Szeretnél a nyári szünetben zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 10-15 órában? Ezúttal egy hódmezővásárhelyi élelmiszerboltba keresünk bolti kisegítő és pénztáros feladatokra diákokat!

Pénztáros
Paks1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a paksi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Árufeltöltő
Dunakeszi- Alsógöd1693Ft/óra

Árufeltöltő

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is az áruház árufeltöltő csapatának tagja! Ha dolgoztál már árufeltöltőként, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest XXII.1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél nyáron egy kis zsebpénzt keresni? Dolgozz velünk és legyél Te is a XXII. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest XIII.1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a XIII. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Árufeltöltő
Páty1603Ft/óra

Árufeltöltő

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a pátyi áruház árufeltöltő csapatának tagja! Ha dolgoztál már árufeltöltőként, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Páty1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a pátyi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Monor1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a monori áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Műszaki értékesítő és tanácsadó
Szombathely1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ezt a pozíciót biztosan élvezni fogod!

Oldalszám:1/2