16 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Pénztáros
Budaörs1700Ft/óra

Pénztáros

Ráérsz heti 2-3 alkalommal és szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Szívesen vállalnál munkát multinacionális környezetben? Ha a válasz igen, csak Rád vár a budaörsi Auchan csapata!

AUCHAN Magyarország kft.
Árufeltöltő
Budaörs1600Ft/óra

Árufeltöltő

Ráérsz iskola mellett és szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Szívesen vállalnál munkát multinacionális környezetben és nem riadsz meg az egyszerű fizikai munkától sem? Ha a válasz igen, csak Rád vár a budaörsi Auchan csapata!

AUCHAN Magyarország kft.
Fagyipultos
Budaörs1700Ft/óra

Fagyipultos

Ráérsz heti legalább 2-3 alkalommal és szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Szívesen vállalnál munkát multinacionális környezetben? Ha a válasz igen, csak Rád vár a budaörsi Auchan csapata!

AUCHAN Magyarország kft.
Bolti eladó
Budapest XIII.1700Ft/óra

Bolti eladó

Jellemző rád a vevőközpontúság és a precízség? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! A GymBeam Hungary Kft. bolti eladó pozícióba keres kollégát a 13. kerületi üzletükbe.

GymBeam Hungary Kft.
Pénztáros
Százhalombatta1499Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél iskola mellett dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk százhalombattai áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Kereskedelmi gyakornok
Budapest 1704Ft/óra

Kereskedelmi gyakornok

Érdekel a kereskedelem? Megismernéd egy multinacionális cég mindennapjait? Ha igen, ez a pozíció izgalmas felfedezési lehetőség lehet számodra! Kereskedelmi gyakornokunkként adminisztratív támogatást nyújthatsz a szervezet felső vezetőinek!
HALEON
Pénztáros
Jászberény1499Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a jászberényi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Értékesítési gyakornok
Budapest XIII.1784Ft/óra

Értékesítési gyakornok

Szívesen dolgoznál értékesítési munkakörben? Akkor ez a diákmunka csak Rád vár! Várjuk jelentkezésed!
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.
Promóter
Budapest1882Ft/óra

Promóter

Szeretsz emberekkel beszélgetni és némi értékesítési vénával is rendelkezel? Ez a megfelelő diákmunka számodra! Legyél márkaképviselő és dolgozz a Hozzád legközelebbi üzletben! 

Pénztáros
Ajka1499Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél iskola mellett dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk ajkai áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Non-Food árufeltöltő
Cegléd1430Ft/óra

Non-Food árufeltöltő

Érdekel, hogyan zajlik az online leadott megrendelések kezelése? Emellett ráérsz minden csütörtökön 06.00-12.00 között és hosszú távú diákmunkát keresel, akkor itt a helyed! Jelentkezz diákmunkánkra!

Éjszakai árufeltöltő
Cegléd1645Ft/óra

Éjszakai árufeltöltő

Ráérsz heti 1-3 napot és szeretnél egy kis zsebpénzt is szerezni a suli mellett? Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz és legyél Te is a ceglédi áruház éjszakai árufeltöltő csapatának tagja!
Oldalszám:1/2