11 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Sales Support Intern
Budapest XIII.1874Ft/óra

Sales Support Intern

Is precision and accuracy important to you? Do you want to gain experience in a professional environment? Are you interested in the world of sales? Do you speak English well and have no trouble with Spanish either? If your answer is yes, don't hesitate and apply!

Sony Europe B.V.
Logisztikus gyakornok
Budapest XIII.1900Ft/óra

Logisztikus gyakornok

Érdeklődsz a beszerzési és szállítmányozási folyamatok iránt és szívesen szereznél releváns szakmai tapasztalatot? Ha a válasz igen, jelentkezz még ma!

GE Hungary Kft.
Pénztáros
Hajdúszoboszló1603Ft/óra

Pénztáros

Közeledik a nyár, és szeretnél egy hosszú távú rugalmas diákmunkát? Jelentkezz partnercégünk hajdúszoboszlói áruházába, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! 

Pénztáros
Tiszafüred1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél iskola mellett dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk tiszafüredi áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! 

Pénztáros
Berettyóújfalu1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél iskola mellett dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk berettyóujfalui áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! 

Márkabolti eladó
Budapest1790Ft/óra

Márkabolti eladó

Szeretnél iskola mellett rugalmas munkarendben dolgozni? Ráérsz legalábbi heti 20 órában? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres üzleteibe megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Műszaki értékesítő és tanácsadó
Veszprém1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ezt a pozíciót biztosan élvezni fogod!

Pénztáros
Budapest XXIII.2100Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni? Ráérsz heti 2-3 napot és szeretnéd hasznosan tölteni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és jelentkezz! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Ezüsthajó Kft.
Pénztáros
Kiskunhalas1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kiskunhalason található áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Bevásárlási asszisztens
Gödöllő2368Ft/óra

Bevásárlási asszisztens

Az online leadott rendelések összekészítésére, rakodására keresünk diákokat parnercégünk gödöllői áruházába.

Pénztáros
Gödöllő1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a gödöllői áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!