14 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Márkabolti eladó
Budapest1790Ft/óra

Márkabolti eladó

Szeretnél iskola mellett rugalmas munkarendben dolgozni? Ráérsz legalábbi heti 20 órában? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres üzleteibe megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Pénztáros
Kiskunhalas1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kiskunhalason található áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest II.1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is  a II. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Monor1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a monori áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest XXIII.2100Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni? Ráérsz heti 2-3 napot és szeretnéd hasznosan tölteni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és jelentkezz! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Ezüsthajó Kft.
Polcrendezés, matricázás
Hejőkürt2000Ft/óra

Polcrendezés, matricázás

Multinacionális áruházlánc diákmunkát ajánl polcrendezés és matricázás munkakörben! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Pénztáros munka a Balatonon
Hévíz2094Ft/óra

Pénztáros munka a Balatonon

Hévízen található szupermarketbe keresünk pénztáros feladatra diákokat a nyári időszakra! Ha mindig ki akartad próbálni, milyen a Balatonnál dolgozni, itt a remek alkalom, kapcsold össze a munkát a kikapcsolódással!

Pénztáros munka a Balatonon
Balatonberény2094Ft/óra

Pénztáros munka a Balatonon

Balatonberényben található szupermarketbe keresünk pénztáros feladatra diákokat a nyári időszakra! Ha mindig ki akartad próbálni, milyen a Balatonnál dolgozni, itt a remek alkalom, kapcsold össze a munkát a kikapcsolódással!

Műszaki értékesítő és tanácsadó
Szombathely1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ezt a pozíciót biztosan élvezni fogod!

Műszaki értékesítő és tanácsadó
Budapest X.1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos ember vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Szeretnéd kamatoztatni közvetlen és nyitott személyiségedet szakmai háttértudással megfűszerezve? Ebben a pozícióban sokrétű tapasztalatot gyűjthetsz nem csak kommunikációs és kereskedelemi, de műszaki területen is! Ne habozz, jelentkezz egy szuper csapatba!

Pénztáros
Érd1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél az elkövetkezendő hónapokban zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is az érdi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Logisztikus gyakornok
Veresegyház1900Ft/óra

Logisztikus gyakornok

Érdeklődsz a beszerzési és szállítmányozási folyamatok iránt és szívesen szereznél releváns szakmai tapasztalatot? Ha a válasz igen, jelentkezz még ma!

GE Hungary Kft.
Oldalszám:1/2