11 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Márkabolti eladó
Budapest1790Ft/óra

Márkabolti eladó

Szeretnél iskola mellett rugalmas munkarendben dolgozni? Ráérsz legalábbi heti 20 órában? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres üzleteibe megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Pénztáros
Kiskunhalas1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kiskunhalason található áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest II.1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is  a II. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Monor1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a monori áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest XXIII.2100Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni? Ráérsz heti 2-3 napot és szeretnéd hasznosan tölteni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és jelentkezz! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Ezüsthajó Kft.
Polcrendezés, matricázás
Hejőkürt2000Ft/óra

Polcrendezés, matricázás

Multinacionális áruházlánc diákmunkát ajánl polcrendezés és matricázás munkakörben! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Pénztáros munka a Balatonon
Hévíz2094Ft/óra

Pénztáros munka a Balatonon

Hévízen található szupermarketbe keresünk pénztáros feladatra diákokat a nyári időszakra! Ha mindig ki akartad próbálni, milyen a Balatonnál dolgozni, itt a remek alkalom, kapcsold össze a munkát a kikapcsolódással!

Pénztáros munka a Balatonon
Balatonberény2094Ft/óra

Pénztáros munka a Balatonon

Balatonberényben található szupermarketbe keresünk pénztáros feladatra diákokat a nyári időszakra! Ha mindig ki akartad próbálni, milyen a Balatonnál dolgozni, itt a remek alkalom, kapcsold össze a munkát a kikapcsolódással!

Műszaki értékesítő és tanácsadó
Budapest X.1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos ember vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Szeretnéd kamatoztatni közvetlen és nyitott személyiségedet szakmai háttértudással megfűszerezve? Ebben a pozícióban sokrétű tapasztalatot gyűjthetsz nem csak kommunikációs és kereskedelemi, de műszaki területen is! Ne habozz, jelentkezz egy szuper csapatba!

Pénztáros
Érd1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél az elkövetkezendő hónapokban zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is az érdi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Logisztikus gyakornok
Veresegyház1900Ft/óra

Logisztikus gyakornok

Érdeklődsz a beszerzési és szállítmányozási folyamatok iránt és szívesen szereznél releváns szakmai tapasztalatot? Ha a válasz igen, jelentkezz még ma!

GE Hungary Kft.