32 találat

Szűrőfeltételek
Gazdasági

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Mérnök gyakornok
Cegléd2200Ft/óra

Mérnök gyakornok

Ha szeretnéd kipróbálni magad mérnök gyakornokként, akkor ez a Te helyed. Rugalmas beosztásban, legalább 6 hónapos időtartamra keresünk gyakornokot. Betekintést nyerhetsz a folyamatok rejtelmeibe, hasznosíthatod és fejlesztheted az elméletben már megszerzett tudásodat.

Xylem Water Solutions Kft.
Controls specialist gyakornok
Budapest I.1874Ft/óra

Controls specialist gyakornok

Szereted az irodai környezetet? Szívesen végzel adminisztratív munkát? Ha a válaszod igen, ez a lehetőség neked szól, jelentkezz még ma!

Vodafone
Könyvvizsgálati asszisztens
Budapest II.2250Ft/óra

Könyvvizsgálati asszisztens

Érdekel a könyvelés világa és ráérsz heti 30 órában? Nem okoz nehézséget az angol nyelvtudás sem? Akkor ITT a helyed!

PKF Consulting Kft.
Bérszámfejtő gyakornok
Budapest XIII.1950Ft/óra

Bérszámfejtő gyakornok

Ha jól bánsz a számokkal, érdekel a bérszámfejtés, esetleg ezen a területen folytatod a tanulmányaidat, akkor ezt a pozíciót Neked találták ki!

Process Solutions Kft.
Könyvelő gyakornok
Budapest XIII.1950Ft/óra

Könyvelő gyakornok

Szeretnéd iskola mellett valami hasznossal eltölteni az időd? Rendelkezel középfokú angol nyelvtudással? Érdekel a könyvelés és esetleg ezen a területen folytatod a tanulmányaidat? Akkor ezt a pozíciót Neked találták ki.

Process Solutions Kft.
Szerződésmenedzsment gyakornok
Budapest XIII.1900Ft/óra

Szerződésmenedzsment gyakornok

Szívesen betekintenél egy multinacionális vállalat operatív működésébe? Ha nem riadsz vissza a monoton feladatoktól és szívesen kipróbálnád magad ezen a területen, akkor Téged keresünk erre a diákmunkára! 

UNIQA Biztosító Zrt.
Pénzügyi gyakornok
Budapest X.2000Ft/óra

Pénzügyi gyakornok

Érdeklődsz a pénzügyi terület iránt? Fontos számodra, hogy tapasztalatot gyűjts, a gyakorlatban is alkalmazd az iskolában megszerzett tudást, valamint szeretnéd mindezt egy jó hangulatú helyen, barátságos környezetben elérni? Ha a válaszod igen, jelentkezz!

Könyvelési asszisztens
Budapest II.2000Ft/óra

Könyvelési asszisztens

Ha számvitelt tanulsz és már a tanulmányaid során szeretnél hasznos tapasztalatot szerezni nemzetközi ügyfelekkel, akkor olvass tovább! Számviteli szolgáltatásokat nyújtó, 16 fős támogató szellemű csapathoz csatlakozhatsz, ahol innovatív könyvelési megoldásokkal találkozhatsz és megismerheted a szakmai alapokat.

CPA Business Solutions Kft.
Szabályozási gyakornok
Budapest XI.1874Ft/óra

Szabályozási gyakornok

Szívesen megtapasztalnád nagyvállalati környezetben, hogy egyes változások milyen hatással lehetnek a már meglévő folyamatokra? Ha jelenleg gazdasági vagy műszaki területen tanulsz és szívesen részt vennél a koordinációs és stratégiai tevékenységek támogatásában, akkor itt a lehetőség, hogy releváns tapasztalatot szerezz a Vodafone csapatában!

Vodafone
German Speaking Asset Accounting Analyst Intern
Budapest XIII.2145Ft/óra

German Speaking Asset Accounting Analyst Intern

Are you motivated to gain extensive knowledge about project accounting and fixed assets processes? Would you like to learn from professionals and use your English and German knowledge daily? If your answer is yes, this opportunity is for you! Do not hesitate to apply!

BP BSC Kft.
Bankfióki gyakornok
Monor2000Ft/óra

Bankfióki gyakornok

Ráérsz heti minimum 20 órában és szívesen kamatoztatnád az eddig megszerzett ismereteidet? Jelentkezz, és szerezz tapasztalatot egy innovatív banki környezetben!

MBH Bank Nyrt.
Beszerzési gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

Beszerzési gyakornok

Ha otthonosan mozogsz a beszerzés világában, emellett érdekel az üzleti élet és a vezető nagyvállalatok működése, akkor jelentkezz a Vodafone-hoz gyakornoknak!

Vodafone
Oldalszám:1/3