12 találat

Szűrőfeltételek
HR, Marketing

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Média gyakornok
Budapest XIII.2000Ft/óra

Média gyakornok

Vonz a kultúra és a filmek világa? Szeretnél betekintést nyerni egy olyan cég működésébe, amely médiatartalmakat készít és terjeszt? Amennyiben igen, ez a diákmunka neked szól, várjuk a jelentkezésedet! 

CEE Thematics Kft.
HR gyakornok
Budapest VII.2000Ft/óra

HR gyakornok

Szerezz értékes munkatapasztalatot heti 20 órában diákmunkával.

SEON Technologies Kft
HR gyakornok
Budapest XIII.1900Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR, azon belül is a munkaügy világa? Szeretnél tapasztalatot szerezni egy fiatalos csapat tagjaként egy Európa-szerte elismert kiskereskedelmi vállalatnál? Ha a feltett kérdésekre igen választ adnál, jó helyen jársz, legyél Te Partnerünk legújabb HR gyakornoka! Jelentkezz és dolgozz Te is a Budapesten található XIII. kerületi irodában, ahol hozzájárulhatsz az üzletek eredményes működéséhez, ezáltal cégük sikeréhez is!

PEPCO Hungary Kft.
Recruitment gyakornok
Budapest IX.

Recruitment gyakornok

Érdekel hogyan zajlanak a toborzási-kiválasztási folyamatok egy multinacionális vállalatnál? Szívesen dolgoznál HR területen?  Ha a válasz IGEN, jelentkezz még ma!

Morgan Stanley
HR gyakornok
Szeged1874Ft/óra

HR gyakornok

Saját csapatunkba keresünk pörgős, jó kommunikációs képességekkel rendelkező diák munkatársat. Ha nem riadsz vissza a kihívásoktól és szívesen kipróbálnád magadat HR területen, akkor jelentkezz most! 

Mind-Diák Szövetkezet
People Services Time to Payroll Trainee (Italian speaking)
Budapest XIII.2200Ft/óra

People Services Time to Payroll Trainee (Italian speaking)

Are you interested in marketing, finance, management or HR? We are looking for students who have active student status, and in Sanofi we can offer your first experience as a trainee. Join the Sanofi Trainee Program!

Sanofi Aventis
HR gyakornok
Eger1874Ft/óra

HR gyakornok

Saját csapatunkba keressük pörgős, jó kommunikációs képességekkel rendelkező diák munkatársunkat. Ha nem riadsz vissza a kihívásoktól, szeretsz emberekkel foglalkozni és szívesen kipróbálnád magadat HR területen, akkor jelentkezz most! 

Mind-Diák Szövetkezet
Digitális marketing gyakornok
Magyarország2200Ft/óra

Digitális marketing gyakornok

Utolsó félévedet töltöd az egyetemen és digitális marketingben képzeled el a karriered? Van már marketing területen szerzett tapasztalatod, amit szívesen kamatoztatnál is? Ha a válaszod igen, jelentkezz diák munkánkra!

PatentRenewal.com
HR gyakornok
Budapest XIII.1850Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR világa és szeretnél munkatapasztalatot szerezni egy professzionális környezetben? Folyékonyan és magabiztosan beszélsz angolul? Ha a válaszod igen, ez a diákmunka csak Neked szól!

BP BSC Kft.
Képzési gyakornok
Budaörs2000Ft/óra

Képzési gyakornok

Már most építenéd a karriered és hosszú távra tervezel? Kezdd el az utadat ennél az egysíkúnak cseppet sem mondható gyakornoki pozíciónál!

Wieland és Wieland Kft.
Marketing gyakornok
Budapest XI.1900Ft/óra

Marketing gyakornok

Szívesen dolgoznál egy multinacionális gyógyszeripari cégnél, marketing munkakörben? Magabiztosan beszélsz angolul? Ha igen, jelentkezz és legyél tagja a Novartis gyakornoki csapatának!
Novartis Hungária Kft.
HR adminisztrációs gyakornok
Budapest XI.1704Ft/óra

HR adminisztrációs gyakornok

Érdekel a HR és szeretnél releváns tapasztalatokat szerezni tanulmányaid mellett? Amennyiben a válaszod igen, akkor ez a pozíció neked való, jelentkezz még ma!

Vodafone