14 találat

Szűrőfeltételek
HR, Marketing

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

HR gyakornok
Budapest XIII.2035Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR világa és szeretnél munkatapasztalatot szerezni egy professzionális környezetben? Folyékonyan és magabiztosan beszélsz angolul? Ha a válaszod igen, ez a diákmunka csak Neked szól!

BP BSC Kft.
HR gyakornok
Békéscsaba1874Ft/óra

HR gyakornok

Saját csapatunkba keresünk pörgős, jó kommunikációs képességekkel rendelkező diák munkatársat. Ha nem riadsz vissza a kihívásoktól és szívesen kipróbálnád magadat HR területen, akkor jelentkezz most! 

Mind-Diák Szövetkezet
HR gyakornok
Budapest VII.2000Ft/óra

HR gyakornok

Szerezz értékes munkatapasztalatot heti 20 órában diákmunkával.

SEON Technologies Kft
Online sales gyakornok
Budapest XIII.2100Ft/óra

Online sales gyakornok

Mindig is érdekelt, hogy mi kell ahhoz, hogy sikeresen tudj értékesíteni az online térben? Szeretnéd megismerni, hogyan működik a Google online sales ökoszisztémája? Megnéznéd közelebbről, miről szól a UX, a CRO, a PPC? Szeretnél egy remek csapat tagja lenni és így hosszútávon az egyik legjövedelmezőbb szakmai területen tapasztalatot szerezni? Amennyiben igen, Téged vár az UNIQA csapata! 
UNIQA Biztosító Zrt.
HR gyakornok
Szeged1874Ft/óra

HR gyakornok

Szegedre és Békéscsabára keresünk saját csapatunkba pörgős, jó kommunikációs képességekkel rendelkező diák munkatársat. Ha Szegeden tanulsz de Békéscsaba környékén élsz, ezt a lehetőséget neked találták ki. Ha nem riadsz vissza a kihívásoktól és szívesen kipróbálnád magadat HR területen, akkor jelentkezz most! 

Mind-Diák Szövetkezet
HR generalista gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

HR generalista gyakornok

Ha egy motivált és dinamikus csapat tagja szeretnél lenni, az életed a HR és szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor itt a helyed! Jelentkezz!

Customer Success Learning & Development trainee
Budapest V.1880Ft/óra

Customer Success Learning & Development trainee

For NIQ's Customer Success Learning & Development team, we are looking for a trainee who is eager to gain a better insight into the world of engaging training materials and knowledge repositories, interested in building experience with Learning Management Systems, and excited to take part in the digital & service transformation of their company. 
NielsenIQ
Marketing gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

Marketing gyakornok

Szeretnél a munkáddal hatással lenni az egyik legismertebb elektronikai márka életére? A Philips Magyarország Kft.-nél lehetőséged nyílik megismerni, hogyan működik a marketing világa, miközben a csapat hasznos tagjaként számos területen gyűjthetsz újabb tudást, tapasztalatot.

PHILIPS Magyarország Kft.
Ügyfélszolgálati munkatárs
Budapest XI. 1874Ft/óra

Ügyfélszolgálati munkatárs

Érdeklődsz az online értékesítési platformok iránt? Szívesen bepillantanál az e-kereskedelem rejtelmeibe és szereznél értékes tapasztalatot tanulmányaid mellett? Ha válaszod igen, Téged keresünk erre a gyakornoki pozícióra! Várjuk jelentkezésed!  

Kärcher Hungária Kft.
Adminisztrációs munkatárs
Budapest XVIII.2464Ft/óra

Adminisztrációs munkatárs

Ha érdekel a reptér világa és kíváncsi vagy a földi kiszolgálást érintő háttérfolyamatokra, akkor most itt a lehetőség, hogy erősítsd a Celebi csapatát! Dolgozz egy nemzetközi csapat tagjaként!
CELEBI Ground Handling Hungary Kft
HR gyakornok
Budapest V.2000Ft/óra

HR gyakornok

Dolgozz igényes irodai környezetben diák munkatársként, banki szektorban. Amennyiben érdeklődsz a HR terület iránt, kamatoztatni szeretnéd angol nyelvtudásodat és ráérsz heti minimum 30 órában, ez a pozíció érdekes lehet számodra!

UniCredit Bank Hungary Zrt.
HR gyakornok
Hejőkürt2000Ft/óra

HR gyakornok

Izgalmas gyakornoki munkára vágysz, de még nem tudod pontosan melyik terület érdekel igazán? HR gyakornokként széles spektrumban ismerheted meg a multinacionális áruházláncz működését! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Oldalszám:1/2