7 találat

Szűrőfeltételek
HR, Marketing

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

HR asszisztens
Hatvan1875Ft/óra

HR asszisztens

Ha van minimum heti 24 óra szabadidőd és örömmel dolgoznál a Mind-Diák Szövetkezetnél, akkor jelentkezz (hatvani munkavégzés)! Vidéki hallgatóknak a munkába járást is kifizetjük.

Mind-Diák Szövetkezet
HR gyakornok
Budapest XI. 2118Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR terület, jól beszélsz angolul és szívesen szereznél tapasztalatot egy multinacionális cégnél? Amennyiben a válaszod igen, jelentkezz diákmunkánkra!

OMV Hungária Ásványolaj Kft.
HR gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

HR gyakornok

Ráérsz heti 3 napot dolgozni, és irodai környezetben szeretnéd kamatoztatni az iskolában szerzett tapasztalataidat? Ha válaszod igen, akkor csak Rád vár a Arkance Systems Hungary csapata!

Arkance Systems HU Kft.
P&O Gyakornok
Budapest XI.2100Ft/óra

P&O Gyakornok

Ha érdekel a HR terület és szívesen dolgoznál egy globális vállalat gyakornokaként, akkor jelentkezz diákmunkára!
Sandoz Hungária Kft.
HR gyakornok
Eger2000Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR világa és szívesen szereznél tapasztalatot egy nemzetközi cégnél? Ha ráérsz legalább heti 24 órában és jól beszélsz angolul, akkor ez a munka Téged vár!

Marketing gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

Marketing gyakornok

Szeretnél a munkáddal hatással lenni az egyik legismertebb elektronikai márka életére? A Philips Magyarország Kft.-nél lehetőséged nyílik megismerni, hogyan működik a marketing világa, miközben a csapat hasznos tagjaként számos területen gyűjthetsz újabb tudást, tapasztalatot.

PHILIPS Magyarország Kft.
HR gyakornok
Budapest XVIII.

HR gyakornok

Lételemed a szervezés, te vagy az, aki egész nap képes pörögni? Szeretnél belesni egy multinacionális cég mindennapi életébe, de közben szeretnél azért kicsit a háttérben maradni? Ha szereted az adminisztratív feladatokat, és precíz is vagy, Téged várunk :)