155 találat

Szűrőfeltételek
Könyvelő gyakornok
Budapest XI.2230Ft/óra

Könyvelő gyakornok

Pénzügyi tanulmányokat folytatsz? Szívesen látnál bele egy multinacionális cég számvitelébe? Komoly tapasztalatszerzési lehetőséget keresel? Légy könyvelő gyakornok a Konicánál és minden kérdésedre választ kapsz!

Konica Minolta
Pénztáros
Dunakeszi-Fót1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Dunakeszin található áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest II.1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is  a II. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Könyvelő gyakornok
Budapest IX.1900Ft/óra

Könyvelő gyakornok

Pénzügyi tanulmányokat folytatsz? Könyvelőként szeretnél elhelyezkedni? Olyan gyakorlati helyet keresel, ahol valódi tapasztalatra tehetsz szert? Ha igen, mi Téged keresünk!

JP Credit Kft.
Raktáros
Budapest III.1534Ft/óra

Raktáros

Ráérsz hosszú távon legalább heti 3 napot, szeretnél zsebpénzt keresni és tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres könnyű fizikai feladatokra megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Árufeltöltő
Budaörs1693Ft/óra

Árufeltöltő

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is az áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Bankfióki gyakornok
Budapest XVIII. kerület2000Ft/óra

Bankfióki gyakornok

Ráérsz heti minimum 20 órában és szívesen kamatoztatnád az eddig megszerzett ismereteidet? Jelentkezz, és szerezz tapasztalatot egy innovatív banki környezetben!

MBH Bank Nyrt.
Éjszakai árufeltöltő
Kiskőrös1835Ft/óra

Éjszakai árufeltöltő

Ráérsz heti 2-3 napot és szeretnél egy kis zsebpénzt is szerezni a suli mellett? Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz és legyél Te is a kiskőrösi áruház éjszakai árufeltöltő csapatának tagja!
Marketing gyakornok
Budapest XV.1874Ft/óra

Marketing gyakornok

Marketing területen folytatod tanulmányaid és magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel? Akkor jelentkezz és szerezz Te is szakmai tapasztalatot egy világvezető, nemzetközi vállalatnál!

Essilor Optika Kft.
Pártfogó toborzó
Siófok és környéke2000Ft/óra

Pártfogó toborzó

Segíts Te is a rászoruló gyermekeknek az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványán keresztül.

SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa
Marketing gyakornok
Budapest XI.2500Ft/óra

Marketing gyakornok

Ráérsz heti minimum 30 órában? Marketing területen tanulsz? Ha a válaszod igen, akkor nincs más dolgod, JELENTKEZZ! A feladat sikeres ellátásába beletartozik a vállalat stratégiai terveinek világos megértése, az ezekkel való összehangolódás, valamint a pénzügyi, az értékesítési,  a szerviz-, a B2B  a beszerzési csapattal, valamint a partner ügynökségekkel/cégekkel való hatékony és eredményes együttműködés.

iCentre-Hungary Kft.
Számlakönyvelési gyakornok
Budapest VI.1874Ft/óra

Számlakönyvelési gyakornok

Ambíciókkal teli, gazdasági tanulmányokat folytató diák munkatársat keresünk a számlakönyvelési csapatba heti 25-30 órás munkavégzésre a VI. kerületben. 

Generali Biztosító Zrt.
Oldalszám:1/13