183 találat

Szűrőfeltételek

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Pénzügyi adminisztrátor
Budapest XVII.1874Ft/óra

Pénzügyi adminisztrátor

Ráérsz heti 2-3 napot, és szeretnél pénzügy területen tapasztalatot szerezni? Ha a válaszod igen, jelentkezz erre az állásra még ma!

Pásztor Tamás és Társa Hivatalos Márkakereskedés és Szervíz Kft.
Kommunikációs gyakornok
Budapest XIII.2050Ft/óra

Kommunikációs gyakornok

Ráérsz szeptembertől heti 2-3 napot, napi 6 órában és szívesen kipróbálnád magad kommunikációs gyakornok munkakörben? Jól beszélsz angolul, rendelkezel grafikai ismeretekkel és szereted a kihívásokat? Akkor ezt a pozíciót Neked találták ki!

Online Média Zrt.
Konferencia előkészítő munkatárs
Tapolca2000Ft/óra

Konferencia előkészítő munkatárs

Érdekel egy igazán nagy szabású rendezvény megszervezése és szívesen kivennéd belőle a részed? Ha van pár szabad napod dolgozni, jelentkezz!

HR gyakornok
Taksony1900Ft/óra

HR gyakornok

Szeretnél bepillantást nyerni a jövő technológiáiba és egy globálisan elismert vállalat mindennapjaiba? A KUKA Hungária lehetőséget kínál számodra, hogy részt vegyél a modern robotika és automatizálás világában, miközben HR gyakornokként segítheted a csapatukat. Ha érdekel az emberi erőforrás menedzsment, motivált vagy a tanulásra, és egy dinamikus, nemzetközi környezetben szeretnél fejlődni, náluk a helyed!

KUKA Hungária Kft.
Frissáru pultos
Cegléd2138Ft/óra

Frissáru pultos

Egyszerű diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Legyél Te is a Cegléden található áruház csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Raktári csomagrendező
Biatorbágy2332Ft/óra

Raktári csomagrendező

Könnyű fizikai munkát keresel, amit suli mellett is tudsz csinálni délutánonként heti minimum 8 órában? Jelentkezz és legyél a FedEx csapatának a tagja, ahol nettó 2332 Ft-ot is megkereshetsz óránként, ha még nem töltötted be a 25. életévedet!

FedEx Magyarország
Front office recepciós
Budapest XIII.2200Ft/óra

Front office recepciós

Érdekel a coworking világa és beszélsz középfokon angolul? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Most a KUBIK coworking Kft. keres front office recepciós pozícióba diákot.

KUBIK coworking Kft.
Toborzási és kiválasztási gyakornok
Eger1874Ft/óra

Toborzási és kiválasztási gyakornok

Saját csapatunkba keressük pörgős, jó kommunikációs képességekkel rendelkező diák munkatársunkat. Ha nem riadsz vissza a kihívásoktól, szeretsz emberekkel foglalkozni és szívesen kipróbálnád magadat HR területen, akkor jelentkezz most! 

Mind-Diák Szövetkezet
Délutáni árufeltöltő
Cegléd1603Ft/óra

Délutáni árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel? Ráérsz délutánonként heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Cegléden található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Raktári munkatárs
Budapest XVIII.2280Ft/óra

Raktári munkatárs

Érdekel, hogy milyen a reptéren dolgozni és ráérsz heti min. 16 órában? Fizikai munkát keresel és szeretnél egy nemzetközi csapat tagjaként dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! 

CELEBI Ground Handling Hungary Kft
Adminisztrátor
Gyöngyös1874Ft/óra

Adminisztrátor

Ha rugalmas beosztású, könnyen elsajátítható adminisztratív munkát keresel, jelentkezz!

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
Pénzügyi és számviteli gyakornok
Győr2000Ft/óra

Pénzügyi és számviteli gyakornok

Ráérsz heti minimum 25 órában és szívesen kamatoztatnád az eddig megszerzett ismereteidet? Jelentkezz, és szerezz tapasztalatot egy innovatív banki környezetben!

MBH Bank Nyrt.
Oldalszám:1/16