2019. május 20.

Csapj le a Sziget Fesztivál belépőre!

Azért akad valami jó is a vizsgaidőszakban: a Mind-Diák Szövetkezet legújabb facebook nyereményjátéka! Játékunk lehetőséget ad a diákok számára, hogy – egyszerű kvízkérdések megválaszolásával – nyerhessenek egy napos Sziget Fesztivál belépőt.

Megsúgjuk: a facebookon 2019. május 20. és június 16. között  feltett 4 kérdésre a helyes válaszokat a szövetkezet Instagram oldalán találhatják meg, tehát aki éppen pihenőt tartana tanulás közben, csak görgesse végig az Instagram oldalt és azonnal szembe ütközik a megoldással!

Jelentkezz a játékra + válaszolj 4 kérdésre! 

A játékszabály szerint, a pályázónak be kell töltenie 18. életévét és magyar oktatási intézményben tanuló, nappali tagozatos diáknak kell lennie. A kérdések kedvelése és megválaszolása mellett, még van egy szintén nélkülözhetetlen feltétel: jelentkezni a játékra.

SZIGET FESZTIVÁL 2019 JELENTKEZÉS

  • Figyeld május 20. - június 16. között a Mind-Diák facebook oldalainak valamelyikét
  • Adj választ hozzászólásban 4 kvízkérdésre 
  • Töltsd ki a rövid jelentkezési űrlapot (ha van már regisztrációd, akkor egy kattintás az egész)

A jelentkezés ugyanúgy történik, mint egy átlagos Mind-Diák munkára történő jelentkezés; valójában a diáknak ugyanolyan az űrlapot kell kitöltenie a szükséges adatok megadásához. Ez többek között azért is fontos lépés, mert alkalmat ad arra, hogy a diákok megtapasztalhassák, milyen egyszerű is! a jelentkezési folyamat a Mind-Diáknál. Továbbá megismerhetik az aktuális diákbéreket és a neves cégek által kínált gyakornoki lehetőségeket is.

Három napijegyet sorsolunk ki

2019. augusztus 9-10-11-ei napok valamelyikére nyerhetsz belépőt. Figyeld az értesítést június 20-24 között a facebookon és a mail-fiókodban!

Sziget Fesztivál 2019.aug. 9-11-i programjából

Ha csak a Nagyszínpad fellépőit nézzük, számos nagyszerű előadó koncertjére kaphatunk betekintést. Pénteken a holland dj, Martin Garrix, a 26 éves amerikai rapper, 6lack, vagy a svéd énekesnő, Tove Lo lépnek színpadra. De szombaton nagyon sokak kedvence, Macklemore is fellép, illetve a friss Grammy-díjas producer, Mura Masa és a kamarapop zenét játszó amerikai The National, aki szintén egységbe forrasztja koncertjén a formabontó és egyedi zenei trendek világában naprakész hallgatókat. És akkor még nem is említettük a brit elektronikus soul zene zsenijét, James Blake-t, vagy a sokoldalú, experimentális indie zenekart, a Son Lux-t. Vasárnap pedig a 23 éves amerikai rapper, Post Malone, a brit Years & Years, és az angol elektronikus zenei duó, a Honne lesznek a Nagyszínpad sztárjai. 

Gondoljunk csak bele: nyereményjátékunk mindössze pár percet vesz igénybe, mégis egy életre szóló élményt adhat. Mi már megadtuk Neked a lehetőséget, add meg magadnak Te is!