2020. november 16.

CVambulancia - Ingyenes tanácsadás az önéletrajzod elkészítéséhez

Mit írjál az önéletrajzodba? Inkább fordítva: Mit keres a HR-es az önéletrajzodban? Egy diák, vagy pályakezdő sem üres lappal kezd. Azonban ha nem tudod, hogy a képességeidet, hogyan mutasd be, elmondjuk Neked. Nem általánosságban, hanem pont Neked, pont a Te végzettségedet és a Te tudásodat segítünk bemutatni.

Minden hónap utolsó szerdáján személyes tanácsadással segítjük a diákokat vagy pályakezdőket az önéletrajz javításában, célokhoz illesztésében.

Jelentkezés

Előzetes jelentkezésedet a cvambulancia@minddiak.hu e-mail címünkre várjuk. A jelentkezéseket a tanácsadás előtti 3. napon lezárjuk, azaz mindig az azt megelőző hétfő délig szükséges elküldened az önéletrajzodat a hozzád legközelebbi irodánk megjelölésével. Kollégánk egyeztet veled a tanácsadás időpontjáról és helyszínéről.

Önéletrajz

Ha még nincs önéletrajzod, akkor szerkeszd meg itt. Az adatok feltöltésével kifejezetten diákok, pályakezdők számára kialakított szerkezetű és tartalmú önéletrajzot tudsz egy gombnyomással letölteni. Nem kell külön gondolkodni, hogy mit és hogyan írj bele, mert az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy csak ki kell tölteni és már kész is vagy. Ám ha még így is maradtak kérdések benned, akkor élj ingyenes személyes tanácsadásunkkal! 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Társadalmi felelősségvállalásunk szoros kapcsolatban áll fő tevékenységünkkel, a diákmunka szervezéssel, gyakornoki feladatok biztosításával. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacra még be sem lépett diákokat és pályakezdőket.