2020. március 16.

Folyamatos működés veszélyhelyzet idején is

Az új típusú koronavírus miatt bevezetett rendkívüli intézkedések idején is folyamatosan működünk, de óvintézekedéseket mi is bevezetünk, mellyel óvjuk munkatársaink és üzleti partnereink biztonságát egyaránt.

ÜGYINTÉZÉS

  • A Mind-Diák Szövetkezet ügyfélszolgálatán személyes kapcsolatfelvétel csak előzetes egyeztetés alapján történik. A kapcsolattartás elektronikus formában vagy telefonon zavartalanul folytatódik. Kérjük előzetesen tájékozódj, hogy ügyedben szükséges-e a személyes jelenlét, enélkül kérünk, ne gyere be az irodánkba! 

ÚJ DIÁKIGAZOLVÁNYOK

  • I. féléves diákigazolványod a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. nap után jár le, ezért március 31. után is vállalhatsz nálunk diákmunkát azonos feltételekkel. Amint új rendelkezés lép életbe, vagy teendőd van a hosszabbítással kapcsolatban azonnal e-mailben értesítünk. 

MUNKAVÉGZÉS

  • Partnereink egyéb döntéséig a munkavégzés a korábbiak szerint történik. Ha partnerünk új szabályokat vezet be a munkavégzés módjával kapcsolatban, arról a munkavégzés helyén személyesen illetve projektvezetőnktől e-mailben vagy egyéb elektronikus felületen részletes tájékoztatást kapsz.

Kérdés esetén

 

Kérjük türelmedet és együttműködésedet. Vigyázzunk egymásra!