2020. február 28.

Fesztiválozz a Szigeten a mi költségünkön!

FIRSSÍTÉS (04.03): A járványügyi helyzet miatt fel kell függesztenünk a Sziget jegyért indított játékunkat. Nehéz szívvel jutottunk erre a döntésre, de a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé a játék korrekt lebonyolítását:  lényegesen lecsökkent a munkalehetőségek száma, az órarendek sok helyen kiszámíthatatlanná váltak és sajnos a Sziget Fesztivál megrendezése is kérdőjeles egyelőre.

Köszönjük a lelkesedéseteket és ígérjük, hogy amint a lehetőségek adottak lesznek, jövünk egy új játékkal és egy hasonlóan izgalmas nyereménnyel!

Játssz velünk és nyerd meg a 3 db Szigetjegy egyikét!

Ehhez nincs más dolgod, mint legalább 20 óra bármilyen típusú diákmunkát elvállalnod március 1 és május 30 között, amit akár a barátaiddal együtt is elvégezhetsz – hiszen számos diákmunkákra több főt is keresünk. Ha pedig amúgy is terveztél dolgozni tavasszal, még ráadásul kapóra is jön ez a lehetőség!

MENNYI FELADATOT JELENT 20 MUNKAÓRA VÁLLALÁSA?

Olyan ez a kérdés, mint amikor egy beadandó előtt megkérdezed a többiektől, hogy hány oldalnak számít 1500 karakter? 3 oldalra gondolsz, miközben valójában csak fél lap. Neked 3 hónap alatt kell mindössze 20 órát teljesítened, hogy esélyes legyél a nyereményre, míg mondjuk a szüleid 3 nap alatt is többet dolgoznak. Ez azért mégis csak megéri, nem igaz?

SZIGET FESZTIVÁL 2020 JELENTKEZÉS

  • Jelentkezz a játékra kitöltött diákprofillal! 
  • Nézelődj a diákmunkák között, és csapj le a leginkább hozzád illőkre! De ha már éppen egy Mind-diák diákmunkát végzel, át is ugrottad ezt a lépést. 
  • Végezz mindössze 20 óra diákmunkát március 1 – május 31 között!

A részletes játékszabályt és adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod el. 

MIT NYERHETSZ A SZIGETJEGYEN KÍVÜL?

  • Belekóstolhatsz abba, milyen könnyen összehangolható a suli és a diákmunka.

  • Értékes szakmai tapasztalatot szerzel, és ezt beleírhatod a CV-dbe, ami még vonzóbbá tehet téged a cégek szemében.

  • Amellett, hogy bezsebelhetsz egy Szigetjegyet, még pénzt is keresel! (És valljuk be, a kettő együtt nagyon jól passzol egymáshoz.) 

KIK FOGNAK FELLÉPNI A 2020-AS SZIGET FESZTIVÁLON?

A Sziget2020 első fellépői már meg is érkeztek, mint például a Grammy-díjas dj, Calvin Harris, aki a legtöbbet játszott 21. századi dalszerzőnek számít a skót dalszerzők között. De fellép még a brit énekesnő, Dua Lipa és a tesókból álló rock zenekar, a Kings Of Leon is. Aztán nagyon sokak kedvence, Major Lazer és a Foster The People koncertjére is számíthatunk. Mi több, fellép az amerikai rapper, A$AP Rocky, és a másik ismert amerikai énekes Khalid is, de a nagyszínpad sztárjai között lesz a nagyszerű angol punkduó, Foals és a brit rapper, Stormzy is.

További izgalmas fellépők: Diplo, The Strokes, Lewis Capaldi, Mark Ronson, FKA twigs, Caribou, Glass Animals, Daughter, Rilés, Tom Walker, Little Dragon, Jon Hopkins live, Kaytranada, Sigrid, Clutch, Of Monsters and Men, Miles Kane és még sokan mások.

Játssz velünk és nyerj felejthetetlen élményeket !

Játszom !