Diákmunka, gyakornoki program cégének

Kérjük, adja meg, mekkora létszámra és milyen feladatok ellátására keres diákot!

Kalkulációnk alapja a ledolgozott munkaóra, így költségei órára pontosan alátámasztottak lesznek. A szakmai irányítás az Öné, de az előkészítési, adminisztrációs és számfejtési feladatokat átvállaljuk. Mind-Diák Szövetkezet bevonásával jelentős adókedvezményekkel élhet! 

Munkaadói dilemmák a diákmunkával kapcsolatban. Mikor jó? Megéri? Biztonságos?

Legfrissebb diákmunkáink << ezen a linken nappali tagozatos diákoknak szóló álláshirdetéseink érhetők el

Adja meg elérhetőségeit, hogy HR tanácsadónk kapcsolatba léphessen Önnel.

Az itt megadott elérhetőségeken cége működési területén járatos kollégánk egyezteti Önnel az elvárásokat. A kapott információk alapján kidolgozzuk írásos ajánlatunkat.

Az árajánlat kidolgozása ingyenes és minden kötelezettség nélküli.

Diákmunkára és gyakornoki állásra vonatkozó árajánlatunk kidolgozási ideje: 2-3 munkanap

Megkönnyítjük Önnek a toborzás-kiválasztási folyamatot: 

  1. Elvégezzük az álláshirdetés elkészítését, feladását, publikálását
  2. A leendő diák munkavállalót az Ön szempontjai szerint előszűrjük
  3. interjút készítünk vele, az eredményeket riportban összefoglalva küldjük meg Önnek
  4. A kiválasztott diák akár egy-két napon belül kezdhet cége telephelyén

Mindegy, hogy néhány napos feladatra vagy hónapokig tartó szakmai projektre keres diák vagy pályakezdő munkaerőt, a szakszerű toborzási eszközök alkalmazása és a gondos kiválasztás minden esetben megtörténik.

Ellátjuk cége helyett a szükséges munkaügyi adminisztrációt, NAV bejelentést, bérszámfejtést, míg a szakmai irányítás Önnél marad. A "normál" főállású foglalkoztatáshoz képest 30-50%-os költségmegtakarításra számíthat vonatkozó a járulékkedvezmények és előnyös törvényi szabályozás miatt. Vállalatának csak a ténylegesen ledolgozott munkaórákért kell fizetnie, így annyi költsége keletkezik, amennyit a feladat elvégzése megkíván. Diákszövetkezeti szolgáltatás igénybevételével gyors, garanciákkal biztosított HR szolgáltatást kap.

Számos gazdasági szektor - pénzügy, logisztika, kereskedelem, HR, telekommunikáció, ügyfélszolgálat - gyakornoki programok keretében szerez tapasztalatot diák vagy pályakezdő munkavállalókkal, hogy aztán főállású munkaviszonyban kínáljon számukra további karrierlehetőséget. A gyakornoki és pályakezdő munkahelyek feltöltésében is partere lesz a Mind-Diák Szövetkezet.

Nézze meg referenciáinkat és garanciáinkat, így az alapján is nyugodtabban fog dönteni mellettünk. A Szövetkezeti foglalkoztatás minimális szolgáltatási díjait kormányrendelet szabályozza: 127/2022. (III.30.)

Országos megrendeléseit budapesti, központi irodánk szervezi meg. Ezen túl az alábbi városok térségében kínáljuk HR szolgáltatásainkat: Budapest, Békéscsaba, Balatonfüred, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Dunaharaszti, Hajdúszoboszló, Eger, Érd, Fót, Gödöllő, Győr, Gyöngyös, Gyula, Hatvan, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Mátészalka, Marcali, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros, Veszprém, Ajka, Zalaegerszeg, Vác, Veresegyház.

Az ingadozó kapacitás igény, a fluktuáció,  és a szakemberhiány miatt a diákmunka 2022-ben is kézenfekvő HR megoldás a létszámgazdálkodásban.

HR Trendek

Rendszeresen tájékoztatjuk a munkaerő-piaci aktualitásokról, HR trendekről, akciókról.