30 találat

Szűrőfeltételek
Egyszerű

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Konferencia előkészítő munkatárs
Tapolca2000Ft/óra

Konferencia előkészítő munkatárs

Érdekel egy igazán nagy szabású rendezvény megszervezése és szívesen kivennéd belőle a részed? Ha van pár szabad napod dolgozni, jelentkezz!

Frissáru pultos
Cegléd2138Ft/óra

Frissáru pultos

Egyszerű diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Legyél Te is a Cegléden található áruház csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Raktári csomagrendező
Biatorbágy2332Ft/óra

Raktári csomagrendező

Könnyű fizikai munkát keresel, amit suli mellett is tudsz csinálni délutánonként heti minimum 8 órában? Jelentkezz és legyél a FedEx csapatának a tagja, ahol nettó 2332 Ft-ot is megkereshetsz óránként, ha még nem töltötted be a 25. életévedet!

FedEx Magyarország
Délutáni árufeltöltő
Cegléd1603Ft/óra

Délutáni árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel? Ráérsz délutánonként heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Cegléden található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Raktári munkatárs
Budapest XVIII.2280Ft/óra

Raktári munkatárs

Érdekel, hogy milyen a reptéren dolgozni és ráérsz heti min. 16 órában? Fizikai munkát keresel és szeretnél egy nemzetközi csapat tagjaként dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! 

CELEBI Ground Handling Hungary Kft
Délutános küldeményrendszerező
Budapest XVIII.2166Ft/óra

Délutános küldeményrendszerező

Ráérsz suli mellett délutánonként hetente minium 6 órában egyszerű fizikai munkát végezni? Ha gyors fejlődési lehetőségre és rugalmas beosztásra vágysz, akkor jelentkezz és legyél a FedEx csapatának a tagja, ahol 25 év alatt akár nettó 2166 Ft-ot is megkereshetsz óránként!

FedEx Magyarország
Délutáni árufeltöltő
Kalocsa1603Ft/óra

Délutáni árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztásban? Ráérsz délutánonként heti 1-2 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kalocsán található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Délelőtti árufeltöltő
Kiskőrös1603Ft/óra

Délelőtti árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel? Ráérsz délelőttönként heti 1-2 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kiskőrösön található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Takarító munkatárs
Budapest VIII.1874Ft/óra

Takarító munkatárs

Ha nem riadsz meg egy kis takarítástól, és szeretnél egy alkalmi munkalehetőséggel egy kis pénzt keresni, itt a lehetőség!

Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő
Pupil supervisor
Budapest III.3000Ft/óra

Pupil supervisor

Do you have excellent English skills and are you good with children? Then this position is for you! The ideal candidate will have experience in child care, be passionate about working with children, and be capable of ensuring a safe and enriching environment.

Real School Budapest
Raktáros
Budapest III.1625Ft/óra

Raktáros

Ráérsz heti minimum 20 órában, illetve szeretnél zsebpénzt keresni és tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres könnyű fizikai feladatokra megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Takarító
Pécs1700Ft/óra

Takarító

Globálisan ismert és elismert pizzéria lánc számára keresünk olyan diákokat akik szívesen rész vennének a nyitás előtti munkálatokban.

Oldalszám:1/3