11 találat

Szűrőfeltételek
HR, Marketing

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

HR gyakornok
Budapest X.2000Ft/óra

HR gyakornok

Ha szeretnéd kipróbálni magad HR gyakornokként, akkor ez a Te helyed. Rugalmas beosztásban, hosszú távra keresünk gyakornokot a Woco Ipartechnikai Kft-hez. Betekintést nyerhetsz a HR- és munkaügyi folyamatok rejtelmeibe, hasznosíthatod és fejlesztheted az elméletben már megszerzett tudásodat.

Woco Ipartechnika Kft.
HR generalista gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

HR generalista gyakornok

Ha egy motivált és dinamikus csapat tagja szeretnél lenni, az életed a HR és szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor itt a helyed! Jelentkezz!

Marketing gyakornok
Budapest XI.2085Ft/óra

Marketing gyakornok

Szívesen dolgoznál egy multinacionális gyógyszeripari cégnél, marketing munkakörben? Magabiztosan beszélsz angolul? Ha igen, jelentkezz és legyél tagja a Novartis gyakornoki csapatának!
Novartis Hungária Kft.
Toborzás-kiválasztási gyakornok
Budapest VII.1875Ft/óra

Toborzás-kiválasztási gyakornok

Érdekelnek a toborzási és kiválasztási folyamatok és folyékonyan beszélsz angolul? Szívesen próbálnád ki magadat ilyen területen és néznél szembe új kihívásokkal? Ezúttal budapesti Blaha Lujza tér közelében található irodánkba keresünk új kollégát. A feladat kiváló lehetőség HR tanulmányok mellett gyakorlati tapasztalatszerzésre.

Légy Te is a budapesti csapatunk tagja!

Mind-Diák Szövetkezet
HR gyakornok
Taksony1900Ft/óra

HR gyakornok

Szeretnél bepillantást nyerni a jövő technológiáiba és egy globálisan elismert vállalat mindennapjaiba? A KUKA Hungária lehetőséget kínál számodra, hogy részt vegyél a modern robotika és automatizálás világában, miközben HR gyakornokként segítheted a csapatukat. Ha érdekel az emberi erőforrás menedzsment, motivált vagy a tanulásra, és egy dinamikus, nemzetközi környezetben szeretnél fejlődni, náluk a helyed!

KUKA Hungária Kft.
Toborzási és kiválasztási gyakornok
Eger1874Ft/óra

Toborzási és kiválasztási gyakornok

Saját csapatunkba keressük pörgős, jó kommunikációs képességekkel rendelkező diák munkatársunkat. Ha nem riadsz vissza a kihívásoktól, szeretsz emberekkel foglalkozni és szívesen kipróbálnád magadat HR területen, akkor jelentkezz most! 

Mind-Diák Szövetkezet
Italian Speaking HR Operations Trainee
Budapest XIII.2000Ft/óra

Italian Speaking HR Operations Trainee

Would you like to gain experience at a multinational company and support the HR Operations Team to ensure high-quality customer service? Are you motivated to use your English skills and get familiar with case management technologies and platforms? If your answer is yes, then this is a great opportunity for you to gain valuable experience. Do not hesitate to apply!

DIAGEO Business Services Centre
HR gyakornok (angol nyelvtudással)
Budapest XIII.1900Ft/óra

HR gyakornok (angol nyelvtudással)

Érdekel a HR világa és szeretnél az egyetemi tanulmányaid mellett releváns tapasztalatra szert tenni egy multinacionális vállalatnál? Gyere és jelentkezz még ma!

GE Hungary Kft.
 HR Resourcing gyakornok
Budapest XI.1874Ft/óra

HR Resourcing gyakornok

Érdekel a HR világa és lételemed a pezsgés? Szívesen vennél részt sokszínű, több területet érintő toborzásban? Megismernéd a kiválasztási folyamatot az elejétől a végéig? Ha a válaszod igen, a Vodafone Resourcing gyakornoki pozíciója Neked való!

Vodafone
Digitális projektasszisztens
Budapest XI.1874Ft/óra

Digitális projektasszisztens

Szeretnél releváns tapasztalatot szerezni tanulmányaid mellett és mindig is érdekeltek a digitális felületek? Fontos számodra az állandó fejlődés és gördülékenység? Ha a válasz igen, akkor ez a diákmunka Neked való! 

Vodafone
HR gyakornok
Budapest V.1900Ft/óra

HR gyakornok

Ha érdekel a HR terület és szívesen dolgoznál egy hazai vállalat gyakornokaként, akkor jelentkezz diákmunkánkra!