3530 Miskolc, Széchényi u. 70. Bató Ház III.em. 304-es iroda

Nyitva tartás
  • Hétfő: 11.00-15.00
  • Kedd: 11.00-15.00
  • Szerda: 11.00-15.00
  • Csütörtök: 11.00-15.00
  • Péntek: 11.00-15.00

Személyes ügyfélszolgálati időpontokon kívül telefonon és e-mailen elérhetőek vagyunk. Keress minket bátran! 

email
facebook
linkedin
instagram
youtube

Munkalehetőségek

Árufeltöltő
Miskolc1714Ft/óra

Árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Miskolcon található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Miskolc1603Ft/óra

Pénztáros

Vállalj egész évben folyamatosan diákmunkát, igazodunk az órarendedhez és a vizsgáidhoz! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak! Olvass tovább a részletekért!

HR gyakornok
Hejőkürt2000Ft/óra

HR gyakornok

Izgalmas gyakornoki munkára vágysz, de még nem tudod pontosan melyik terület érdekel igazán? HR gyakornokként széles spektrumban ismerheted meg a multinacionális áruházláncz működését! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Polcrendezés, matricázás
Hejőkürt2000Ft/óra

Polcrendezés, matricázás

Multinacionális áruházlánc diákmunkát ajánl polcrendezés és matricázás munkakörben! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

Automatizálási gyakornok (Karbantartás)
Miskolc2200Ft/óra

Automatizálási gyakornok (Karbantartás)

Szeretnél tapasztalatot szerezni termelési területen és annak folyamataiban gyakornokként? Amennyiben igen, akkor jelentkezz a Sanofihoz,  Magyarország egyik legnagyobb gyógyszeripari cégéhez. Ez a diákmunka egyaránt lehetőséget nyújt a tapasztaltabbak és a pályakezdők számára is.

Sanofi-Aventis Zrt.